Skjermbilde fra nettsamtale mellom Miriam Nabunya, håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin og publikum

Stavanger Symfoniorkester om Granly

Direktør for Molde International Jazz Festival, Thorstein Granly, er tilsatt som ny direktør for Stavanger Symfoniorkester. Han tiltrer stillingen i Stavanger i løpet av våren, så snart hans oppsigelsestid i Molde er over. Thorstein Granly er 36 år gammel og har vært direktør for jazzfestivalen i Molde siden 1994. Han er kjent for å ha […]

Kalender

AVLYST: Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

AVLYST: Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Direktør for Molde International Jazz Festival, Thorstein Granly, er tilsatt som ny direktør for Stavanger Symfoniorkester. Han tiltrer stillingen i Stavanger i løpet av våren, så snart hans oppsigelsestid i Molde er over.

Thorstein Granly er 36 år gammel og har vært direktør for jazzfestivalen i Molde siden 1994. Han er kjent for å ha gjort en meget bra innsats for festivalen og har bl.a. bidratt til at denne har fått en fast plass på statsbudsjettet. Granly har utdannelse både som diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og fra Musikkvitenskapelig Institutt ved Universitetet i Oslo. I tillegg innehar han tittelen Eksportkandidat fra Norges Eksportskole, og han har også en Degree of Master of Arts fra City University i London. Den nye direktøren for Stavanger Symfoniorkester har også erfaring som utøvende musiker.

Granly kommer nå til et symfoniorkester som har vist evne til å tenke nytt på flere områder og som nettopp har lansert en unik modell for kunstnerisk ledelse. Videreutvikling av orkesterets kontakter med Frankrike og samarbeidet om samtidsmusikk med det verdenskjente Ensemble Intercontemporain blir noe av det som Granly nå vil ta fatt på i sin nye jobb.

Styreleder i Stavanger Symfoniorkester, Maiken Ims, uttaler at hun er meget tilfreds med den løsningen som orkesteret nå har fått på lederspørsmålet og hun gleder seg til å kunne samarbeide med Thorstein Granly.

Erik Landmark
konstituert direktør, Stavanger Symfoniorkester

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev