Frist
05/06/2024

Søknad leveres
elin@toneheim.no

Område
Innlandet

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Deltid

Nettside


Om virksomheten

Toneheim Folkehøgskole ligger på gamle Vang prestegård ca. 3 km. fra Hamar sentrum. Toneheim er en frilynt folkehøgskole med et bredt tilbud innen praktiske og teoretiske musikkfag, og har ca. 50 ansatte. Hovedkurset har hvert år ca. 160 elever innen sjangrene klassisk musikk, jazz og folkemusikk. I skoleåret bor elevene i skolens internat. Om sommeren huser skolen en rekke kurs, møter og konferanser.Kalender

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Roger Arve Vigulf og strykere

26/05/2024 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Ensemble Ernst på Ridehuset

26/05/2024 Kl. 18.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Timelærer trombone

Toneheim Folkehøgskole

Hva vi ser etter

Vi søker etter personer med høyere musikkutdanning innen trombone og erfaring som utøver. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet.

Arbeidsoppgaver

Timelærer – trombone

Toneheim Folkehøgskole har ledig 18% stilling som trombonelærer fra august/september. Stillingsprosenten kan bli noe justert avhengig av elevsøkningen til skolen.

Vi søker etter personer med høyere musikkutdanning innen trombone og erfaring som utøver. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet.

Lønn etter utdanning og ansiennitet i henhold til Landsoverenskomst for utdanning mellom organisasjonene og Virke. Pliktig innmelding i Statens Pensjonskasse. Tilsetting, retter og plikter i henhold til lov og forskrifter for folkehøgskolen, samt til enhver tid gjeldende reglementer, instrukser og avtaler. Intervju og prøvespill/prøveundervisning må påregnes. Dette er planlagt i uke 24. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn.

Nærmere spørsmål om stillingen kan rettes til assisterende rektor Thomas Nilssen på tlf. 625 40 500.

Skriftlig søknad med CV, vitnemål og attester sendes på e-post til:

Toneheim Folkehøgskole
v/rektor Elin Evenrud
til elin@toneheim.no

Merk med «søknad trombonelærer»

Søknadsfrist: Onsdag 5. juni 2024

Vi tilbyr

Lønn etter utdanning og ansiennitet i henhold til Landsoverenskomst for utdanning mellom organisasjonene og Virke. Pliktig innmelding i Statens Pensjonskasse. Tilsetting, retter og plikter i henhold til lov og forskrifter for folkehøgskolen, samt til enhver tid gjeldende reglementer, instrukser og avtaler. Intervju og prøvespill/prøveundervisning må påregnes.

Kontaktperson for stillingen

Thomas Nilssen
Ass.rektor
40234055
thomas@toneheim.no

Nettsted: https://toneheim.no/

Facebook: https://www.facebook.com/Toneheim

Frist
05/06/2024

Søknad leveres
elin@toneheim.no

Område
Innlandet

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Deltid

Nettside


Om virksomheten

Toneheim Folkehøgskole ligger på gamle Vang prestegård ca. 3 km. fra Hamar sentrum. Toneheim er en frilynt folkehøgskole med et bredt tilbud innen praktiske og teoretiske musikkfag, og har ca. 50 ansatte. Hovedkurset har hvert år ca. 160 elever innen sjangrene klassisk musikk, jazz og folkemusikk. I skoleåret bor elevene i skolens internat. Om sommeren huser skolen en rekke kurs, møter og konferanser.