Ballades nyhetsbrev: Følg med på musikklivet i Norge!

Ballade er et nettidsskrift og en avis om og for musikklivet i Norge. Vi produserer saker om og fra hele bredden av musikklivet, både når det gjelder sjangre og sakstyper: Fra anmeldelser av plater og konserter, til dybdeintervjuer med komponister og musikere; fra podkaster i Ballade radio og musikkvideosamlinger i spalten Ballade video; fra løpende aktualitets- og nyhetssaker til kritiske artikler om pengestrømmer og rettigheter. Vi følger opp, anmelder og kritiserer det som skapes og formidles, og vilkårene for å kunne gjøre akkurat det. Vi lager serier om lyrikken i musikken, om de nye musikerne, om hvem vi inspireres av, om hvordan vi lytter og om hva vi lytter til. Vi rapporterer og kommenterer kulturpolitikken bak musikklivet, og følger opp kretsløpet musikerne, musikken og musikklivet i alle ledd lever i, i krisetid og hverdag.

Gjennom nyhetsbrevet vårt får du alle sakene våre rett inn i din egen postkasse, daglig eller ukentlig – eller begge deler.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken nederst i brevet. Informasjonen lagres trygt, og brukes kun til utsendelsen av Ballades nyhetsbrev.

Vi håper at du er fornøyd med nyhetene, artiklene, anmeldelsene og stoffet vi produserer og formidler forøvrig. Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss tilbakemeldinger på post@ballade.no.

Hilsen Guro & Siri i Ballade-redaksjonen