Operaen Medea - Nordlysfestivalen 2023

Molde Jazzfestival søker direktør

I forbindelse med at Thorstein Granly slutter som festivaldirektør for å gå inn i stillingen som direktør for Stavanger Symfoniorkester, søker Molde Jazzfestival nå etter en som kan overta stillingen. Du finner alle relevante opplysninger her.

Kalender

LYTTELUNSJ med Kenneth Karlsson

03/02/2023 Kl. 11.30

Viken

Hanne Tveter & Jorge Vera

03/02/2023 Kl. 21

Oslo

Ary Morais & Band @ Drammens Teater 4. feb

04/02/2023 Kl. 15:00

Viken

Lørdagsopera 4. februar

04/02/2023 Kl. 15:30

Oslo

Moldejazz ble i juli arrangert for 40. gang, og er den eldste og en av de ledende jazzfestivaler i Europa. Moldejazz er en av fire knutepunktinstitusjoner for musikk i Norge. Programprofilen omfatter jazz i alle former, beslektet musikk samt tilgrensende uttrykk innen teater, dans og visuell kunst. Omsetningen for inneværende år er ca. NOK 17 mill, og forventes å gi et tilfredstillende resultat. Administrasjonen består av 6 ansatte, innleid arbeidskraft samt 600 frivillige funksjonærer. Festivalen går over 6 dager, inneholder ca. 100 arrangementer fordelt på 18 spillesteder, solgte inneværende år 35 000 billetter, og hadde en publikumstilstrømning på ca. 80 000 besøkende.

I forbindelse med at vår festivaldirektør slutter for å gå over i annen stilling, søker Moldejazz ny

FESTIVALDIREKTØR

Festivaldirektøren har det kunstneriske ansvar og er festivalens ansikt utad. Moldejazz arbeider etter en toledermodell der den andre lederen har det organisasjonsmessige ansvar. Lederne er likestilt og begge rapporterer direkte til styret. Stillingen som festivaldirektør innebærer et programmessig ansvar, både kunstnerisk og økonomisk, kontraktsforhandlinger, kommunikasjon med ulike samarbeidspartnere, videreutvikle festivalens relasjoner til ulike finansieringsordninger, og ledelse av en profesjonell administrasjon og frivillige i samarbeid med administrativ leder.

Sentrale kriterier for festivaldirektørens virksomhet vil være evne til å omsette kunstnerisk innsikt og ambisjoner til et program med høy kunstnerisk kvalitet og appell til et stort publikum. Programmet utvikles i samarbeid med festivalens programkomite og programråd.

Søkeren må beherske engelsk skriftlig og muntlig. I utvelgelsen vil det dessuten bli lagt vekt på faglige kvalifikasjoner, lederegenskaper, økonomisk forståelse, og evne til kommunikasjon. Festivaldirektøren tilsettes på åremål for 4 år med mulighet til forlengelse. Lønn etter avtale.

Søknad med CV bes sendt innen 10. november 2000 til Moldejazz, Postboks 415, 6401 Molde.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av styreleder Per Øverbø, tlf. 71249400 eller festivaldirektør Thorstein Granly, tlf. 71203150.

Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig, og referanser blir ikke kontaktet før etter nærmere avtale.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev