Arkiv

Notert

Wintermezzo: Gratis strømmefestival

20. januar 2021

Bergen Filharmoniske Orkester inviterer til en fire ukers nettfestival med store klassiske navn på den digitale konsertarenaen Bergenphilive.no.

Filmen om a-ha kommer våren 2021

20. januar 2021

Regissør Thomas Robsahm vil fortelle historien om hvorfor a-ha ble så store, om de er undervurdert, og hvordan de selv ikke klarer å samarbeide om popgullet de har skapt.

Nattjazz booker 2020-artister om igjen – vokser med 7 dager

14. januar 2021

Les Amazones d’Afrique, Jaga Jazzist, John Scofield Trio, Ghost-Note, Stian Westerhus og Modal Afrique klare for Nattjazz 2021.

Skvatt da de så kun menn på korpsprogram

13. januar 2021

12 menn og ingen kvinner skulle snakke på årlig fagsamling for korpsbevegelsen. Samlinga er nå koronaavlyst – likestillingsstemmer i korps og musikkliv mener arrangørene av Hellsymposiene må bruke tida til å tenke balanse.

Gir ut musikk som bobler opp fra scener over hele verden

11. januar 2021

Ny, norsk label satser på sjangerinnsidere som kuratorer. Først ut er et møte mellom norsk og indisk klubbmusikk under navnet «Merge Emerge».

Kristiansand: Stenger også salen nå

6. januar 2021

Det forventes ytterligere avlysninger i konsert-Norge nå. Nå melder også Kilden i Kristiansand at de spiller for tom sal, men med digital løsning.

Vossajazz: Bestillingsverk og festival i mars koronatilpasses

4. januar 2021

– Det er ikke lenger mulig å være like global som før, men for meg har dette skapt en mulighet til å samle sammen et norsk band med musikere jeg digger og lenge har hatt lyst til å jobbe med, sier bestillingskomponist Ingebrigt Håker Flaten.

Likestillingspris til musikkforsker Hilde Synnøve Blix

4. januar 2021

Komponistforeningens likestillingspris for 2020 går til Hilde Synnøve Blix for kreativt og innovativt arbeid for likestilling i akademia.

Koronastøtte: Kulturrådet ber om mer dokumentasjon fra søkere

23. desember 2020

Koronastøtte: Kulturrådet etterspør enda mer dokumentasjon fra noen søkere. 50 søknader fra sommersesongen legges til behandling over nyttår.

Nesten stengt konsert-Norge – men medlemsrekord blant arrangører

21. desember 2020

Etter å ha snakka arrangørenes sak igjennom krisemånedene, avslutter konsertarrangørenes forening året 2020 med medlemsrekord.

Stillinger

Kommunikasjons-konsulent

Asker kulturskole

Produsent

Festspillene i Nord-Norge

Daglig leder

Innlandet musikkråd

Økonomikonsulent

Norges Korforbund

Konsertmester II / Second Concertmaster II

Kringkastingsorkestret (Kork)

Avdelingsleder II

Drammen kulturskole