Prisinfo
200,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Sivilisasjonen
Norsk MusikkforlagKalender

POING ALMOST CLASSIC – releasekonsert

06/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Musical Sanatorium

07/03/2024 Kl. 18:00

Viken

Dobbeltlanseringskonsert: Marcus Paus

19/03/2022 kl. 19:00

I anledning dobbeltlansering av Marcus Paus’ «CABIN FEVER: PANDEMIC WORKS» (Sheva Contemporary) og «REQUIEM/TRISYN/LÆREREN SOM IKKE BLE» (MTG) inviteres det til konsert og fest på Gamle Rådhus! Verker fra begge album vil bli fremført live.

Arrangementet er et samarbeid med Norsk Musikkforlag og Sivilisasjonen.

Medvirkende
Petter Richter, gitar)
Bjarne Magnus Jensen, fiolin
Ole Christian Haagenrud, klaver
Tora Røstvik, fløyte
Anders Kregnes Hansen, vibrafon
Øystein Stensheim, tenor
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver
Knut Stiklestad, bass
Knut Erik Jensen, klaver
Cabin Fever: Pandemic Works

Dette er et dobbeltalbum med verker fra pandemi-tiden, utgitt på britisk-italienske Sheva Contemporary. Det har allerede rukket å få en svært god mottagelse i både norsk og internasjonal presse.

Medvirkende er Henning Kraggerud, Arktisk Filharmoni, Petter Richter (gitar), Miriam Helms Ålien (fiolin), Bjarne Magnus Jensen (fiolin), Ole Christian Haagenrud (klaver), Tora Røstvik (fløyte), Anders Kregnes Hansen (vibrafon), Øystein Stensheim (sang) og Stefan Ibsen Zlatanos (klaver).

Disc 1 består av kammer- og soloverker innspilt under lockdown, mens disc 2 er en live-plate fra Tromsø domkirke, med urfremførelse av «Voyage» for solofiolin og strykere, samt den storstilte gitarkonserten «Decameron: Concerto Rifugio».

Requiem
Det andre albumet er en innspilling av Marcus og Ole Paus’ «Requiem», som er et rekvie i romanseformat (sang og klaver), der Ole Paus har gjen- og omdiktet den tradisjonelle dødsmesseliturgien. I tillegg byr albumet på syklusen «Trisyn» over dikt av Cornelius Jakhelln, samt innspillingen av monodramaet «Læreren som ikke ble», som er en tonesetting av et rasende brev fra Marcus Paus’ tidligere komposisjonsprofessor ved Norges musikkhøgskole.

Medvirkende Knut Stiklestad, sang, og Knut Erik Jensen, klaver. Albumet er utgitt på MTG.

Covid-19
Vi ber alle fortsette å bruke antibac når dere ankommer våre lokaler. Det er frivillig å bruke munnbind.
Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
NB! På lanseringsdagen inngår begge CD-er i billettprisen. Pass på å få med dine eksemplarer.
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms på 95 23 24 01, så kan vi nok hjelpe deg.

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no