Odd Nordstoga

Odd Nordstoga på Akustisk Vinter

Odd Nordstoga opptrer onsdag 20. mars som en del av konsertserien Akustisk Vinter på Smuget i Oslo. Med seg har han bl.a. gitaristene Roald Kaldestad og Geir Sundstøl. Akustisk Vinter kan ellers bli flyttet fra Smuget alt fra høsten.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Odd Nordstoga har tidligere gjort seg bemerket i blant annet folkemusikkorkesteret Blåmann Blåmann og som frontfigur i Something Odd, som ga ut plate i 1997. Odd Norstoga er født og oppvokst i Vinje i Telemark, og debuterte i 2000 som soloartist. Albumet «Nordstoga» kom i august det året, og ble møtt med til dels svært gode anmeldelser.

— «Akustisk Vinter»-konseptet er fremdeles en suksess,forteller Roar Stengrimsen i Villspor AS. – Vi har generelt hatt bra besøk, men måtte i vinter bytte dag og lokale på grunn av ombygging på Smuget. Det har gått litt utover boookingen, men til høsten vil vi nok slå til med et større artistutvalg, der det kanskje også blir flere utenlandske gjester. Vi vil evetuelt også vurdere å flytte fra Smuget, men det får vi ta stilling til etter hvert.

«Nordstoga» inneholdt tolv låter, og var spilt inn i Bergensstudioet Lydriket med Geir Luedy fra Chocolate Overdose som produsent. I desember i fjor ble Odd Nordstoga tildelt Edvard-prisen 2001 i klassen «populærmusikk – mindre verk», da som komponist for verket «Bie på deg». Prisen var pålydende kr. 40.000,- og en trofé, en Edvard Grieg-profil i stein. Juryen omtalte «Bie på deg» som en «vakker og emosjonell ballade… Med sparsommelig bruk av virkemidlene evner komponisten klarer å frambringe en helstøpt komposisjon hvor musikken underbygger teksten på en forbilledlig måte», het det i begrunnelsen.

Nå får altså Oslofolk muligheten til å oppleve Odd Nordstoga live på scenen til Akustisk Vinter, med gitaristene Roald Kaldestad og Geir Sundstøl på halvakustisk kassegitar, mandolin, steelgitar og vokalharmonier.
.
Billetter kjøpes gjennom Billettservice, eller i billettluka på Smuget. Sjekk også www.akustisk-vinter.com og www.smuget.no.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev