Gåte, live, Gunnhild

by:TUR med Trondheim Underground Radio

Etter vel avviklet by:Larm inviterer nå Trondheim Underground Radio til en ny musikkfest i Trondheims storstue, Studentersamfundet, for å feire to års drift. Arrangementet som skal avholdes lørdag 29. mars heter by:TUR, og har trøndelagsbandene Gåte, Johndoe, Brutal Kuk, Lumsk, Fru Pedersen og The Lionheart Brothers på programmet.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

— Nå er det litt over to år siden Trondheim Underground Radio startet opp i det små, og denne kvelden er også en mulighet for oss til å feire dette, sier TUR-sjef Anders «Lon» Lund i en pressemelding fra TUR:

— Vårt håp for kvelden er at dette blir en like stor suksess som forrige års ett-års-markering, hvor Cadillac, Supervixen, Manifest, Zetored, Föfftemand and Basaflak spilte. Flere av bandene burde være godt kjente for de fleste, men spesielt Gåte og Johndoe har gjort seg bemerket i den senere tid med henholdsvis Spellemannspris og Zoom-turne/platekontrakt.

I tillegg til slike arrangement har TUR tidligere stått bak konseptet «TUR on ToUR», som har gitt en scene til godt over 20 forskjellige band fra Trøndelagsregionen.

— Vårt ønske har helt fra starten av vært å skape et tettere miljø blant «undergrunnsartister» i Midt-Norge, og i tillegg være en ressurs for denne typen trøndersk musikk på internett, forteller Lund, som også føler at Trondheims musikkmuljø var sterkt delaktig i et vellykket by:Larm-arrangement:

— Nå ønsker vi å sette fokus på dette flotte miljøet igjen, og håper så mange som mulig tar en liten by:TUR med oss til Samfundet.

Mer informasjon om arrangementet finnes på TUR sine hjemmesider, som du finner lenken til nedenfor.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev