Arne Nordheim og Maje Ratkje

MICs internasjonale nettverk

MICs internasjonale organisasjon, IAMIC, utgir to ganger i året IAMIC News. Siste utgave er nettopp lagt ut på nettet, og inneholder nyheter fra de fleste musikkinformasjonssentre rundt om i verden. Norge fokuserer denne gangen på Rune Grammofons utgivelser av til dels ukjent elektronisk musikk av Arne Nordheim fra 1960-tallet. I tillegg presenteres MICs planer for digitalisering av noter.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

I tillegg til nasjonale rapporter viet IAMIC News oppmerksomhet til The European Music Navigator, en portal for informasjon om alle typer musikk. Dette EU-støttede prosjektet utvikles i samarbeid mellom musikkinformasjonssentrene. Portalen vil gi adgang til stoff som ligger lagret på de ulike MIC’er og omfatter biografier, verklister, informasjon om festivaler, stipendier, fremføringsinsitusjoner osv. Portalen skal være ferdig i februar 2004. For videre lesning – klikk her. Om du ønsker å lese MICs presentasjon av norske forhold og aktualiteter, har vi lagt opp en direkte lenke til denne siden.

I juni arrangeres IAMICs årlige konferanse i Roma. For første gang inviteres miljøer utenfor MIC’ene til å delta i konferansen: komponister, produsenter og alle som arbeider i ny-musikk-feltet. Årets hovedtema er «Musikk og kunst: Komposisjon og organisasjon av musikk i den nye teknologiens tidsalder». Håpet er å få noen viktige innspill til den internasjonale kjeden av informasjonssentre. Blant foredragsholderne finner man noen av Italias fremste musikkjournalister, økonomer og eksperter på musikk. For videre lesning om konferansen klikk her.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev