Nordnorsk Ungdomsstorband

Seminar for storbandledere

Nordnorsk Jazzsenter arrangerer for første gang et ”storbandlederseminar” i Nord-Norge.

Kalender

Klassisk i Ballsalen

23/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Klangsalong // Repetisjon og puls

24/09/2020 Kl. 19.00

Rogaland

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Seminaret arrangeres parallelt med Barentsjazz i Tromsø fra 1.- 3. november.

Arrangørene har hentet musiker og pedagog Mats Holmquist fra Stockholms profesjonelle storbandmiljø for å inspirere storbandledere fra hele landsdelen.

Storbandspesialisten Holmquist skal instruere deltakerne og disponerer Nordnorsk Ungdomsstorband som øvingsstorband. Nordnorsk Ungdomsstorband er et prosjektbasert storband med ungdommer fra 16-25 år, og er Nordnorsk Jazzsenters fremste rekrutteringsprosjekt for unge jazzmusikere.

Seminaret foregår på Kongsbakken Videregående skole og er et gratis tilbud til alle storbandledere. Prosjektet er et initiativ fra Nordnorsk Jazzsenter som ønsker å gi storbandmiljøet en solid dose inspirasjon.

Arrangøren melder at påmeldingen har vært god og blant flere av deltakerne meldes det om flere profilerte jazzmusikere som tar med seg ”hornet” og spiller sammen med storbandet når de avslutter seminaret med konsert på Gründer, lørdag 3.november kl. 18:00.

Mats Holmquist er aktuell med boken ”storbandspelets ABZ – Den generella metoden” en ny metodikk som gir en frisk og annerledes tilnærming til faget musikkledelse.

Søndagsseminar om storbandsdrift

Søndag presenterer Nordnorsk Jazzsenter dessuten et tilbud for de som er engasjert i storbandets styrearbeid. Elisabeth Dal som er leder i Østnorsk Storbandforening innleder et miniseminar med fokus på storbanddrift: Seminaret er gratis og åpent for storbandinteresserte mennesker.

Det skjer på Gamle Skansen søndag mellom 11:00 og 14:00.

Det er Nordnorsk jazzsenter som melder om dette.

Stillinger

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev