Bare Jazz, kafeinteriør

Jazzlunch med Østnorsk Jazzsenter

Har du lyst til å treffe noen jazzfolk du ser alt for sjelden? Diskutere litt fag eller bare høre live jazz på formiddagen? Hva med en leskedrikk og rundstykke med tonefølge? Da er mandag formiddag 2. juni på Bare Jazz redningen for deg, i følge Østnorsk Jazzsenter.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Østnorsk Jazzsenter inviterer på jazzlunsj på Bare Jazz mandag 2. juni klokka 12, og lover i den forbindelse at Tempus Fugit, Rune Klakeggs trioprosjekt med Bjørn Kjellemyr og Eivind Olsen, vil sette alle gjester i god jazzstemning.

Håkon Gjesvik, daglig leder for Musikkoperatørene AS og en sentral distributør av norsk jazzmusikk gjennom mange år, vil dessuten holde et innlegg om sin hverdag før og nå, og kanskje også løfte på sløret rundt sine tanker for fremtidige distribusjonsmuligheter for jazzmusikk på plate. Det blir åpen debatt etterpå, og det koster ingenting å komme inn på lunsjen.

Arrangørene forteller at man selv kjøper det man vil ha av mat og drikke, helt uten press og stress. Man må heller ikke være i jazzbransjen for å komme inn, og må gjerne medbringe en venn eller to. Man må heller ikke være til stede hele tiden fra 12 til 14, men sene sjeler vil nok kunne oppleve at det innebærer mindre live jazz og mer prating.

Bare Jazz er en kombinert platebutikk og kafe, med 40 sitteplasser i kafeen. Adressen er Grensen 8 i Oslo, og interesesserte kan gjerne melde seg på til ostnosiv@online.no, slik at arrangørene får et inntrykk av hvor mange man kan forvente.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev