The Real Thing 2002

Og vinneren er…

Østnorsk Jazzsenter har kåret Hadeland Jazzforum til årets jazzklubb på Østlandet i 2002, forteller en pressemelding fra Østnorsk Jazzsenter idag. – En av grunnene til at vi har kunnet holde koken i 20 år, er at vi alltid har behandlet musikerne pent, sier Hadeland Jazzforums primus motor, Knut Lindstad til Ballade.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Østnorsk Jazzsenter kåret også i 2002 årets jazzklubb på Østlandet. Østnorsk Jazzsenters jazzklubbnett består av totalt 28 jazzklubber i fylkene Hedmark, Oppland, Buskerud, Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold og Telemark, og for 2002 falt valget på 20- årsjubilanten Hadeland Jazzforum.

Prisen på 5000 kroner samt et diplom ble overrakt styret i Hadeland Jazzforum fredag 7. februar 2003 på Hadeland, foran en fullsatt jazzklubb på en konsert med The Real Thing.

Dette er veldig hyggelig, sier primus motor for Hadeland Jazzforum, Knut Lindstad, til Ballade:

— Vi har holdt det gående i noen år, så det er trivelig å få annerkjennelse for jobben. Med 11 til 14 arrangementer hvert år de siste 20 årene har vi klart å bygge opp en regemessighet publikum setter pris på. Dette har nok delvis vært mulig fordi vi har tatt godt vare på de som kommer for å spille for oss. Jjeg tror du kan snakke med hvem som helst – og få bekreftet at Hadeland Jazzforum tar vare på musikantene, sier Lindstad, som bekrefter at prisen henger høyt i jazzmiljøet:

— Vi er veldig stolte av prisen!

Juryen ga denne begrunnelsen for tildelingen:

«Hadeland Jazzforum er en sentral jazzaktør på Østlandet og et fyrtårn blant jazzklubber i Norge. Klubben har nettopp feiret 20 års- jubileum som jazzklubb og arrangør. Gjennom 20 år har klubben arrangert jazzkonserter på et profesjonelt nivå for et trofast publikum. Med langsiktig planlegging, nøktern drift og ekte entusiasme har styrene i Hadeland Jazzforum i alle disse årene drevet jazzklubb med klokskap og idealisme. Hadeland Jazzforum har opparbeidet seg et godt rykte som arrangør, de driver et mønsterbruk av en jazzklubb til glede for tilreisende musikere, publikum og tildelende støtteinstanser. Bredde og kvalitet i alle ledd har vært sentrale elementer i klubbdriften hele veien, og vi ser frem til videre samarbeid i årene som kommer. Hadeland Jazzforum er derfor et naturlig valg til utmerkelsen årets jazzklubb på Østlandet i 2002».

Østnorsk Jazzsenter og Ballade gratulerer årets vinnere og ønsker lykke til med 20 nye år som jazzklubb og arrangør.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.