© www.spotify.com

Nye avtaler for Spotify

Starter samarbeid med mobilselskapene Netcom og Chess.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Den norske strømmetjenesten WiMP inngikk i 2011 et samarbeid med Canal Digital. Tidligere i sommer meldte de to at samarbeidet hadde gitt[link id=67633 title=» 200 000 nye brukere for strømmetjenesten»].
Nå har svenske Spotify funnet lignende alliansepartnere. Samarbeidet med Netcom betyr at Spotify Premium, som ellers koster 99 kroner per måned, nå inngår i NetComs løsninger for fastprisabonnement. Spotify melder samtidig at Premium blir tilgjengelig i abonnementet Chess Play.
Les også: [link id=67654 title=»Mer strømming betyr mindre norsk musikk«]
— Sikrer positiv utvikling
— Partnerskapet mellom Netcom og Spotify kommer til å bidra til at antallet musikkabonnenter øker ytterligere og når nye høyder, en utvikling som gavner hele musikkbransjen, sier Marte Thorsby, direktør for interesseorganisasjonen IFPI Norge, i en pressemelding.
Cato Strøm, direktør i opphavsrettsorganisasjonen TONO, uttaler at dette vil medføre en økning i antall betalende musikkabonnenter i Norge.
— Dette samarbeidet er viktig for å sikre en fortsatt positiv utvikling av det digitale markedet for musikk, og til fordel for våre medlemmer, sier han.
Les flere artikler om strømming: Ballade på Facebook
Spotify har lisensiert 18 millioner sanger globalt. Katalogstørrelsen kan variere fra land til land.
Avtalene er inngått mellom Spotify og TeliaSonera Norge. Nextgentel vil også tilby Premium i abonnementspakker.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev