Alarm-logo

Alarm-konserten er klar

Initiativtagerne bak den nystiftede Alarmprisen har nå sluppet listen over artistene som vil opptre under det store showet på Rockefeller 3. februar. Det dreier seg om navn som Tungtvann, Sister Sonny, Ricochets, Illumination, Corvine og Euroboys, mens Anneli Drecker og Harald Are Lund vil lede showet. Samtidig nærmer tiden seg for at avstemningen vil stenges på Alarms nettsider.

Kalender

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Lørdagsopera i Posthallen

24/02/2024 Kl. 16:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Det er Euroboys som vil sparke i gang den nye musikkprisen klokken ni på kvelden, mens dørene åpnes en time tidligere. Fra klokken 23.00 – 03.00 blir det så konserter med femten artister og band på fire scener i fem etasjer, hvor alle artistene opptrer minimum 25 minutter hver. Det vil enda komme til to-tre artister, men følgende navn er nå klare for å innta scenene på Rockefeller: Tungtvann, Sister Sonny, Ricochets, Corvine, Cadillac, Boy, Xploding Plastix, Illumination, St.Thomas, Karen Jo Fields, Magnet, Vidar Vang og Euroboys.

Siden 1. desember har Alarm hatt ute nettsider, der interesserte kan stemme over årets norske artister i en rekke kategorier. Så langt er det prisen for Årets Metal-album som har vakt desidert størst engasjement, med nærmere tretten og et halvt tusen stemmer per 10. januar. I slutten av denne måneden stenges så den åpne publikumsavstemningen, og deretter vil publikums-listene og nye fagjury-lister vektes 50% hver, og sammen skille ut en vinner i hver kategori.

En av de sentrale personene bak Alarm er Svein Bjørge på Playground Music, som er svært fornøyd med responsen på den nye prisen så langt. – Jeg er egentlig ganske overveldet, både i forhold til den generelle responsen fra artistlivet og engasjementet til nettbrukerne. Folk som kjenner til slike ting, sier at tallet på folk som har avgitt stemme er ganske fantastisk.

Kommer årets Alarm-kveld til å forbli en helnorsk affære – eller lurer det utenladske stjernenavn i bakgrunnen?

— Det blir nok helnorsk i år. Det har for øvrig gått veldig greit å få artister til å stille opp. Det har vært noen som ikke kunne på grunn av andre engasjementer, men alt i alt har det vært en imponerende oppslutning rundt hele prisen.

Billettene til Alarm-kvelden koster 150, -, og for den prisen kan du vandre fritt mellom alle scenene. For studenter med gyldig studentbevis er prisen 120,-. Billettene er å få kjøpt på Posten, og Svein Bjørge anbefaler alle interesserte å handle så raskt som mulig. Showet vil for øvrig også sendes live over NRK Petre og studentradioene.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.