BIT 20 Ensemble

Norske toner under julegran-tenning i London

Fredag 7. desember tennes den norske julegranen på Trafalgar Square i London. Deretter vil tonene til Bergens-ensemblet BIT20 og Det Norske Jentekor fylle kirken St. Martin-in-the-fields. Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit vil være til stede under konserten som arrangeres av Den Norske Ambassade.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Det er 55. gang Oslo by gir en julegran til London som takk for hjelpen i 2. verdenskrig. Umiddelbart etter at Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit har deltatt i tenningen av treet holder Den Norske Ambassade en stemningsfull konsert i kirken St. Martin-in-the-Fields.

Det Norske Jentekor og plateaktuelle Ellen Sejersted Bødker, harpe, fremfører Benjamin Brittens A Ceremony of Carols. Koret synger også verker av Knut Nystedt, Zoltan Kodaly og Franz Gruber.

Under ledelse av dirigenten Lars-Erik ter Jung fremfører BIT20 Ensemble, koret og solistene Siri Torjesen og Juni Dahr Arne Nordheims verk Nedstigningen. Dette verket spilles for første gang i Storbritannia og er en del av feiringen av 70-årsjubilanten Nordheim.

Konserten er støttet av SAS, Norwegian-British Chamber of Commerce, Utenriksdepartementet, Bergen Riksmålsforening og Den Norske Ambassade i London.

BIT20 Ensemble kom nylig tilbake fra Huddersfield Contemporary Music Festival der de spilte to konserter med norsk og nordisk program. I oktober turnerte ensemblet i de baltiske statene med konserter på festivaler i Tallinn, Vilnius og Riga. Turnéen var en del av Utenriksdepartementets satsning Fokus Baltikum.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev