Cikada Duo

Nordheim hedres i Sveits i dag

I dag hedres Arne Nordheim med en portrettkonsert i Bern, Sveits. Portrettkonserten fremføres av Cikada Duo og er en del av den internasjonale markeringen av Nordheims 70 års-jubileum.

Kalender

OPUS13: Debutkonsert

25/01/2022 Kl. 19.00

Oslo

Operapub på Røverstaden

26/01/2022 Kl. 19:00

Oslo

Glogerfestspillene: åpningskonsert

26/01/2022 Kl. 19:30

Viken

Konserten er arrangert av DRS, den sveitsiske radio, og er en del av deres samtidsmusikkserie «TonArt». På programmet står de to elektroakustiske stykkene «Link» og «Collorazione» samt et rent elektronisk tape-stykke. Koncerten overføres direkte på radiokanalen DRS 2.

TonArt serien har pågått siden 1998. I lpet av denne serien har DRS arrangeret over 100 konserter. Kveldens konsert finner sted på Landesbibliothek i Bern.

Cikada Duo er en del av Cikada Ensemble. Kenneth Karlsson (piano og synthesizer) og Bjørn Rabben (percussion) har spillet sammen siden 1988 og har turnert Europa, USA og Mexico. Duoen har samarbeidet med komponister som James Clarke, Rolf Wallin, Arne Nordheim og Åke Parmerud. Parmerud skriver for tiden på et nyt verk for duoen med 4 kanalers elektronik. Verket skal se dagens lys i september 2002. Da er Cikada Duo invitert til å spille under åpningskonserten på International Computer Music Conference (ICMC), den elektroniske musikks årlige festival som i 2002 avholdes i Göteborg.

Stillinger

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

Generalsekretær

Noregs Ungdomslag

Seksjonssjef for økonomi, personal og arkiv

Norges musikkhøgskole (NMH)

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this