Ingrid Lorentzen Foto: Erik Berg

Ingrid Lorentzen fortsetter som ballettsjef i Den Norske Opera & Ballett.

Åremålet forlenget med fem år.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Styret har ansatt Ingrid Lorentzen som ballettsjef for Den Norske Opera & Ballett for perioden 1.8. 2017-31.7.2022, etter innstilling fra administrerende direktør Nils Are Karstad Lysø. Stillingen er en forlengelse av åremålet.
Ingrid Lorentzen startet i jobben som sjef for Nasjonalballetten i 2012, etter 14 år som danser og solist i kompaniet. Under hennes ledelse har Nasjonalballetten hatt forestillinger I Fokines verden, Ghosts — Ibsens Gengangere og A Swan Lake. Balletten satser også internasjonalt, og har dratt på turné blant annet til St. Petersburg, Paris og Granada.
— Alt vi gjør springer ut fra de fantastiske danserne vi har i Nasjonalballetten. Jeg er inderlig glad for å kunne fortsette å arbeide med dem og utvikle dette kompaniet videre. Ikke minst ønsker jeg å legge til rette for at det blir skapt dans av høy kvalitet, som gir opplevelser og betyr noe i menneskers liv. Derfor er jeg så takknemlig for tilliten fra administrerende direktør og fra styret, og for støtten jeg opplever i Den Norske Opera & Ballett for det vi skaper sammen, sier ballettsjef Ingrid Lorentzen i en pressemelding.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev