Hemsing-søstrene (2006)

Hemsing-søstrene spiller med FMKV

Førstkommende fredag spiller Ragnhild og Eldbjørg Hemsing i Greieghallens foajé, akkompagnert av Forsvarets Musikkorps Vestlandet. På programmet står verker av William Kroll, Pablo Sarasate og franz Waxman.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Ragnhild og Eldbjørg Hemsing, kjent fra finaleplass i Kjempesjansen på NRK, spiller med Forsvarets Musikkorps Vestlandet (FMKV) fredag 8. desember kl. 12 i Grieghallens foajé.

— Akkurat som på TV så kommer Hemsing-søstrene til å spille «Banjo and Fiddles» av William Kroll sammen, sier korpssjef/major Tom Nätt. Han legger til at begge søstrene også kommer til å opptre hver for seg. Ragnhild Hemsing kommer til å spille «Zigeunerweisen» av Pablo Sarasate, mens Eldbjørg Hemsing kommer til å spille «Carmen Fantasi» av Franz Waxman.

Nätt gleder seg veldig til å se de to unge fiolinistene opptre sammen med FMKV, og synes det er svært givende å kunne være med på å gi søstrene sjansen til å gjøre det de liker aller best med hobbyen sin; nemlig å stå på scenen og formidle musikk til publikum.

Etter diverse solistoppdrag, TV-opptredener og nå konsert med et profesjonelt korps, er Hemsing-søstrene på god vei til å gjøre hobbyene sine til levebrød: Deres drøm er å oppnå solistkarriere som fiolinister.

Dirigent under konserten er kunstnerisk leder for FMKV, Trond Korsgård. Konferansier er Jakob Skarstein.

Billetter selges ved inngangen: kr. 100,-. BT- abonnenter/studenter betaler kr. 75,-, mens Divisjonsmusikkens Venner betaler kr. 50.-

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev