offBeat

Offbeat på Innvik

Bandet offBeat, med saxofonist Frøy Aagre i spissen, spiller konsert på Teaterbåten Innvik i Oslo lørdag 29. juni. Senere i sommer har de fast engasjement i Grønlandshagen, der de skal opptre i alt fem ganger.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

offBeaT består av fire unge jazzmusikere fra Oslo. OffBeaT spiller egenkomponert musikk, som i følge dem selv kjennetegnes av skjeve takter og etnisk-inspirerte melodier. offBeaT flørter med stilarter som salsa, drum’n bass og frijazz, og beveger seg dermed i et nokså moderne jazzlandskap. OffBeaT er ellers inspirert av engelsk jazz, som Django Bates og Iain Ballamy, men også nyere amerikansk jazz som for eksempel Dave Holland Quintet og Wayne Shorter. Bandet har tidligere spilt på flere jazzklubber i Oslo, bla. Herr Nilsen, Orginal Nilsen og Renseriet.

OffBeat består av Frøy Aagre (saxofon), Audun Borrmann (gitar), Roger Williamsen (bass) og Freddy Augdal (trommer). Musikerne har bakgrunn fra Norges Musikkhøyskole, det rytmiske konservatoriet i København og Birmingham Conservatoire i England. Saxofonist Frøy Aagre har i tillegg studert ved Middlesex University i London. Hun har også hatt studieopphold i Buenos Aires og New York, og studert med David Liebman, Iain Ballamy og Ralph Lalama. Aagre mottok jazzpris fra SAS og Norsk Jazzforum i 1999.

Konserten finner sted klokken 22 lørdag. Teaterbåten Innvik ligger ved langkaia i Bjørvika. OffBeat skal i sommer ha flere konserter i Grønlandshagen i Oslo, og opptrer 19. og 20. juli også på Lommejazz-festivalen i Tvedestrand. Du kan ellers finne ut mer om offBeat ved å besøke deres hjemmesider her.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.