Frøy Aagre

Norske jazzband verden rundt med BBC World

BBC World har vært på Polajazz på Svalbard for å gjøre opptak til serien Destination Music. Programmet sendes første gang 3. mars, og gir de norske artistene som opptrådte der muligheten til å bli sett og hørt av 270 millioner husstander.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Fjernsynsselskapet BBC World var på Polarjazz for å lage en episode av serien Destination Music. Serien tar for seg originale festivaler over hele verden, intervjuer artistene og filmer konsertene. Oslobandene Frøy Aagre Offbeat, Bugge Wesseltoft, Paul Wagnberg piano Quartet, Transjoik og Christiansand String Swing Ensemble ble filmet og intervjuet av fjernsynskanalen. Svalbardepisoden av Destination Music sendes over hele verden fra uke 9.

Sendingene fra BBC World kan ses av 270 millioner husstander, altså nær en milliard mennesker i alle verdenshjørner. Norske TV-seere med parabol eller kabel kan se konserten fredag 3. mars kl. 21.30. Deretter går programmet i reprise hele uka etter. Med dette programmet får de norske jazzbandene mulighet til å presentere musikken sin til et enormt publikum over hele verden.

Tidligere episoder i serien Destination Music har presentert festivaler i Kina, New York, Cuba, Marokko, Zanzibar, Mexico Spania og Irland. Musikksjangere spenner fra Tarabmusikk på Tanzania til Bluegrass i New York. Polarjazz på Svalbard er den eneste festivalen i Skandinavia som er med i programmet.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev