IMG_3442

Jazid Jazzklubb

Jazid Jazzklubb er en helt ny klubb i Oslo som tar opp tråden fra Jazids Drazztic Acoustic fra 1997-99. Første arrangement er førstkommende søndag, 25. februar. På scenen finner vi bl.a. Håvard Wiik Trio, Ketil Gutvik, Paolo Vinaccia, Bugge Wesseltoft og slowSupreme med venner.

Kalender

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

Spectro Duo – Trailblazers Tour

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Mange har gitt uttrykk for at de har savnet en jazzscene på Jazid Club. Dette har vi nå endelig gjort noe med. Søndag 25 februar presenterer vi «Tedans…men er det jazz?», et arrangement som presenterer norsk og internasjonal kvalitetsjazz på en av Oslos aller beste jazzscener. Førstkommende søndag og 19 søndager fremover, tar vi i Jazid Jazzklubb sikte på å igjen etablere Jazid som et sosialt samlingspunkt for jazz-musikere og et jazz-interessert publikum.

Åpningstiden vil bli lagt fra tidlig ettermiddag (14.00-22.00). Tanken bak dette er å la publikum bl.a. få oppleve musikerenes forberedelser til en jazz-konsert i form av rigging, oppvarming og lydprøve. Vi ønsker også å legge forholdene til rette for barnefamilier. Med «Tedans…men er det jazz?» ønsker vi å skape en upretensiøs og avslappet atmosfære både for musikere og publikum.

Vi markerer åpningen av konsertserien med en fellesmønstring, hvor alle i Jazzklubbens styre bidrar med musikalske bidrag:

*
Håvard Wiik Trio
slowSupreme m/ venner
Ketil Gutvik
Paolo Vinaccia
og Bugge Wesseltoft

For hvert arrangement vil Paolo Vinaccia anbefale søndagens vin.

Medlemmer i Jazid Jazzklubb betaler 50 kroner for hver konsert, ikke-medlemmer betaler kr 90.

Medlemsskap koster 100 kroner, og kan tegnes i døra.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.