Come Shine

Come Shine & Kringkastingsorkesteret åpner Kongsberg Jazzfestival

Publikumsyndlingene Come Shine deler scene med Kringkastingsorkesterets 52 musikere under konserten som åpner den 39. utgaven av Kongsberg Jazzfestival, som starter 2. juli. Alt i dag, onsdag 12. januar, legges de første billettene ut for salg.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

— Come Shine er blant de flinkeste i klassen når det gjelder å tolke jazzklassikere som mange lyttere har et nært forhold til. De gir låtene en dristig innpakning og særpreg, og tar dermed en selvfølgelig plass blant den internasjonale jazzelite. Vokalist og frontfigur Live Maria Roggen har vakt berettiget oppsikt for sine tolkninger av jazzens standardlåter og befinner seg i toppsjiktet blant europeiske vokalister, skriver en fornøyd festivalledelse forut for konserten. – Musikkritikerne var samstemt positive da debuten «Come Shine» ble utgitt, noe et stadig voksende publikum later til å være enige i. Andreutgivelsen «Do do that Voodoo» skuffet heller ikke, og kan til tider oppvise en enda større detaljrikdom og tettere samspill.

På Kongsberg Jazzfestival deler Come Shine scene med det anerkjente KORK. Kringkastingsorkesteret deler ofte scene med andre berømtheter, blant annet under Nobelkonsertene. KORK er opptatt av å leke og være nysgjerrige, bryte sjangergrenser, bryte generasjonskløften, vise at de er et barn av sin tid, og er opptatt av å utvikle seg sammen med lytterne, seerne og sitt konsertpublikum, skriver Kongsberg Jazzfestival til slutt.

For full informasjon om foreløpig program og annen praktisk informasjon for Kongsberg Jazzfestival 2003, kan man gå til denne lenken. Ballade vil fortsette å komme med små drypp etter hvert som programmet blir klart.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.