Paal Nilssen-Love - Oslo Jazzfestival 2004

Bergen Jazzforum har høstprogrammet klart

3. september åpner høstsemesteret på Landmark, med Paal Nilssen-Love, Peter Brötzmann, Massimo Pupillo og Toshinori Kondo. Smakebiter på hva som ellers finner sted gjennom høsten finner du i denne artikkelen.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Etter at høstsemesteret er åpnet, blir det klubbåpning 5. september med Jarle Bernhoft og hans nye band. Jarle Bernhoft har forlatt rocken og satser nå alt på soul, funk og R&B. Kort tid før klubbåpningen, 1. september, lanseres hans nye plate.

19. september er det klart for tidenes yngste professor på Berklee. I en alder av 23 ble den kvinnelige bassisten og vokalisten Esperanza Spalding ansatt som professor ved jazzutdanningen der.

Ut over semesteret kan publikum oppleve et nytt verk med musikk, tekst og bilder, presentert av Erlend Skomsvoll på bestilling fra Rikskonsertene. Den amerikanske jazzstjernen Joshua Redman (saxofon) kommer til byen sammen med Trondheim Jazzorkester, som han har samarbeidet med siden Moldejazz i 2006.

28. november kommer plateaktuelle Helge Lien trio som for tiden mottar panegyriske anmeldelser både i norsk og utenlandsk presse, og som den siste tiden har mottatt priser som Nattjazz og Hansa sin Verdt og vente på pris (2007) og Jazzfestival og DNB Nor sin musikerpris (2008).

Det er Bergen Jazzforum som melder dette. En mer detaljert oversikt over høstprogrammet finner du her.

Stillinger

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev