Inger Elise Mey, avdelingsdirektør i TONO og leder for CISACs Media Technical Committee. Foto: TONO

TONO vertskap for internasjonal konferanse om opphavsrett

Denne uken er TONO vertskap for en to-dagers CISAC-konferanse som samler 110 eksperter fra opphavsrettsselskaper fra alle verdenshjørner.

Kalender

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Vinylens Verden

19/09/2020 Kl. 18.00

Rogaland

El Muro Tango & Omar Mollo

19/09/2020 Kl. 21.00

Oslo

Kampenjazz: Braid

20/09/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Tirsdag og onsdag denne uken samler TONO et stort oppbud av nøkkelpersoner fra mer enn 60 ulike forvaltningsselskaper innen opphavsrett fra hele verden. Arrangementet er i regi av paraplyorganisasjonen CISAC, International Confederation of Societies of Authors and Composers.
Møtet samler ekspertene i CISACs ”Media Technical Committee”, samt enkelte internasjonale musikkforleggere og tjenesteleverandører, på SAS-hotellet i Oslo. Det er Inger Lise Mey, avdelingsdirektør i TONO som leder komiteen.
I dette møtet skal medlemmene drøfte noen av de mest sentrale problemstillingene opphavsrettsselskapene står overfor i dag, med en hovedvekt på lisensiering av musikk i kringkasting og på internett.
– De problemstillinger skapere og deres forvaltningsorganisasjoner står overfor er langt på vei grenseoverskridende. Derfor er det også viktig å møtes for å utveksle erfaringer og å tenke strategisk med et globalt perspektiv. Det er viktig for TONO å ha en ledende rolle i det internasjonale arbeidet for opphavsrett og skaperes rammevilkår, og da jeg i 2015 overtok styreledervervet i Media Technical Committee, synes jeg det er veldig hyggelig at TONO kan være co-vertskap for dette årets konferanse, sier Mey.
Det er Mey som i samarbeid med CISAC har satt sammen programmet for konferansen, som blant annet vil inneholde foredrag om situasjonen for skapere og forvaltningsselskaper i ulike land, EU-tematikk, markedsanalyser, lisensiering av app’er og filmer på nett, den opphavsrettslige situasjonen i utviklingsland og ulike tematikker omkring lisensiering av kringkastings- og internettjenester.

Stillinger

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Seksjonssjef Den kulturelle skolesekken

Innlandet fylkeskommune Kultur

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev