Phonofile AS og tyske Finetunes GmbH får samme eiere

SendR SE blir holdingselskap for de to uavhengige selskapene.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Phonofile AS og tyske Finetunes Gmbh samles gjennom et felles holdingselskap. Det fra nå felles eide SendR SE vil være holdingselskap for de to individuelle selskapene Phonofile og Finetunes.
Erik Brataas vil fortsatt lede Phonofile, mens Oke Göttlich og Henning Thieß fortsatt vil dele lederskapet for Finetunes. Selskapene vil beholde sine eksisterende team og arbeide ut fra sine eksisterende kontorer.
SendR SE er et holdingselskap som til nå har vært eid av Finetunes sine grunnleggere Henning Thieß og Oke Göttlich, og som fra nå i tillegg blir eid av Phonofiles eiere, som FONO (Foreningen for uavhengige norske plateselskaper) og NOPA (Norske populærautorer). Erik Brataas vil sitte i styret i det nye SendR. Eierne av Phonofile kommer til å fortsette som eiere i SendR og FONO vil være representert i SendRs styre.
Dekker flere marked
Phonofile og Finetunes beholder sine respektive uavhengige identiteter og vil fortsette å kjøre ‘business as usual’ med sine eksisterende sett av medarbeidere. I tillegg vil selskapene også samarbeide aktivt og dra nytte av hverandres sterke sider i forskjellige regioner, noe som i følge pressemeldingen vil styrke begge selskapers muligheter til å utvide sin internasjonale tilstedeværelse og innta større markedsposisjoner.
– Etter noen måneder med samtaler og forhandlinger er vi nå glade for å kunne gå ut med dette, som er et viktig steg for våre selskaper spesielt, men også for det internasjonale uavhengige ‘independent’-feltet generelt”, sier Erik Brataas, administrerende direktør i Phonofile i en pressemelding.
Administrerende direktør i Finetunes GmbH, Oke Göttlich fremhever at samarbeidet vil bety at nord-europeiske klienter vil få nye muligheter i verdens tredje største musikkmarked, nemlig Tyskland.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev