Gunnar Hordvik

Hordvik leder for nytt event-selskap

Bennett, landets eldste og ett av Norges største reklamebyråer, oppretter et eget eventselskap sammen med Åge Aleksandersen, Ulf Risnes, Elisabeth Andreassen og Gunnar Hordvik. Nyskapningen skal hete Bennett Event og vil ha tilhold i Trondheim.

Kalender

— Vi vil skape opplevelser som skaper forandring, sier Gunnar Hordvik, daglig leder for Bennett Event, når han skal forklare filosofien bak det nystartede selskapet.

— Vi er ferske som Event-selskap, men har holdt på lenge nok i liknende bransjer til å vite at vi bare kan måles gjennom den suksess vi kan tilføre våre våre oppdragsgivere. Vi vet at en god happening krever planlegging og mye arbeid. Vi skal både avlaste og skape varige verdier for våre oppdragsgiverne, forklarer Hordvik.

Hordvik er klar over at det norske eventmarkedet i det siste er omtalt med negativt fortegn. Men dette skremmer ikke de ferske eventmakerne i Trondheim, som i følge en pressemelding sendt ut idag «ikke har planer om å arrangere natursti eller overlevelseskurs».

Selskapet ønsker etter eget sigende å forene underholdernes og markedsførernes kvaliteter og på denne måten gi oppdragsgiverne et produkt som først og fremst skal virke. Videre mål er å «ivareta oppdragsgivernes strategier, både på kort og lang sikt», sier administrerende direktør i Bennett Gruppen, Rolf Pedersen:

— Vi tror det vi kan om påvirkning, kommunikasjon, arrangement, målgrupper og forsamlinger kan være med på å gi events målbare verdier. Jeg føler vi kan tilføre bransjen mye med den samlede kompetansen vi nå sitter på, sier Pedersen.

Bennett Event vil ha base i Trondheim. Selskapet vil ha tre ansatte og skal først og fremst operere i Midt-Norge.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev