Foto: Michael Schult Ulriksen (Foto: Michael Schult Ulriksen)

Ballade på Bylarm 2020

Debatter om musikkprofil og kritikk, raske anmeldelser, talentspotting og breaking news – Ballade dekker årets Bylarm i Oslo.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Debatter om musikkprofil og kritikk, raske anmeldelser, talentspotting og nyheter – Ballade dekker årets Bylarm i Oslo!

Ballade har mange musikkinteresserte lesere, som også er interessert i musikkbransjen. Vi håper å treffe interesserte delegater med to panelsamtaler vi holder i samarbeid med Bylarm 2020. Det første skjer allerede kl 11 på Pokalen (Vulkan-området) og går rett inn i en debatt som raste på tampemn av 2019 – som blusset opp igjen nylig. For finnes det såkalt alderisme i NRKs formatering av musikk? Var Bjørn Eidsvåg blitt for gammel (se eldre saker og innlegg publisert om dette)?
FOR GAMMEL FOR P1? Ballades paneldebatt «For gammel for P1?». Er du delegat under Bylarm? Få med deg dette!

Møt Ingrid Kindem fra NOPA, musikksjef Atle Bredal i NRK P1, Magni Sørløkk fra Playground Music Norway og Siri Narverud Moen fra Ballade-redaksjonen i debatt ledet av Guttorm Andreasen.

MUSIKKRITIKKEN, ER DEN LEVENDE ELLER DØD – eller levende død? På fredag  diskuterer vi musikkritikken slik den ser ut i norske medier, hvem den når ut til, hvordan vi kan sikre en levende kritikk og hvor det blir av anmeldelsene – skal de overleve?
Panelet består av noen av landets mest meritterte musikk/kulturjournalister, samt P3s nye musikksjef som skal få sjansen til å si hva hun vil stå for i sjefsstolen i ungdomskanalen. Hør Martin Bjørnersen (musikkjournalist Klassekampen), Cecilie Asker (kulturredaktør Aftenposten), Egon Holstad (redaktør iTromsø) og Ida Eline Tangen (musikksjef NRK P3) fredag kl 11. Debatten ledes av Ballade-redaktør Guro Kleveland.

Og, til alle dere som ikke er på Bylarm: Vi tar opp debattene, og lager radio av dem! Følg med i Balladepodden i ukene framover.

– I tillegg har Ballade reportere ute på festivalen, som blant annet skal anmelde norske talenter. Sjekk innom ballade.no i løpet av de neste dagene! oppfordrer redaktør Guro Kleveland.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev