tons-of-rock-rullestol

AKKS Norge søker ny leder

AKKS Norge søker ny generalsekretær. AKKS har stått bak mange viktige prosjekter for å fremme kvinner i kulturlivet – spesielt innen rockmusikken. Det siste året har AKKS stått bak en egen plateutgivelse, «Stiff Nipples Volume 2», og flere turneer med både norske og utenlandske kvinnelige utøvere.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

I forbindelse med at Antita Overelv nå går av som leder for AKKS Norge 31. desember, blir stillingen nå lyst ut via Ballade. Vi bringer her videre stillingsbeskrivelsen, og uttrykker samtidig vårt ønske om at det er noen der ute som vil ta roret etter lang tids iherdig innsats fra den avtroppende lederen.

Ny generalsekretær AKKS Norge

AKKS er en idealistisk organisasjon som arbeider med å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikkbransjen. AKKS har lokalavdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

AKKS søker generalsekretær i 50% stilling. Generalsekretæren har ansvar for økonomistyring, kommunikasjon med bevilgende myndigheter, kommunikasjon med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere og skal samarbeide tett med landsstyret AKKS Norge og lokalavdelingene. Det er ingen forutsetning at du har musikkfaglig bakgrunn, men det stilles krav til administrativ og økonomisk erfaring. Stillingen kan kombineres med studier.

AKKS kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et pulserende musikk miljø med mange utfordringer og utviklingsmuligheter i trivelige omgivelser ved Akerselva.

For nærmere informasjon: kontakt Anita Overelv på tel. 22 20 75 30

Søknad med cv sendes

Line Antonsen,
Strandv.32,
7042 Trondheim

Tiltredelse er 15. januar 2001, mens søkndasfrist er 15. desember 2000.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.