tons-of-rock-rullestol

Svidde saker

Ikke alle kan ta med seg en brent, signert gitar hjem etter festivalbesøk, så Benny Fewturo var mer enn fornøyd. – Øyafestivalen i år er helt glimrende, og showet til Cadillac var utrolig fett, skryter mannen som fikk gitarist og vokalist Per Bortens gitar rett i fanget.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

— Innmari kult at jeg fikk denne gitaren, for Cadillac er ett av favorittbanda mine. Musikken er utrolig fet, og de har et kult image; hele pakka matcher bare utrolig bra! Dette er første gangen jeg har sett dem live, så plutselig havner det en gitar rett foran beina mine! Dette blir et glimrende minne å henge på veggen!

Benny poserer villig for fotografen, og håper at han får gitaren signert av bandet i løpet av kvelden.

Borten, som senere signerte Bennys nye gitar sammen med resten av bandet, var veldig fornøyd med fyren som hadde revet til seg gitaren han kastet fra scenen: – Fyren sto helt foran, rocka skikkelig på, og var helt med. Sånne folk er det moro å spelle for!

Om gitaren fører med seg rikdom og berømmelse for Bennys band The Few, gjenstår enda å se.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.