Slakteriet Scene i Hammerfest har fått over en halv million kroner fra Kulturrom til å oppdatere og utbedre det lydtekniske utstyret

Svidde saker

Ikke alle kan ta med seg en brent, signert gitar hjem etter festivalbesøk, så Benny Fewturo var mer enn fornøyd. – Øyafestivalen i år er helt glimrende, og showet til Cadillac var utrolig fett, skryter mannen som fikk gitarist og vokalist Per Bortens gitar rett i fanget.

Kalender

Odd René Andersen med band på Hankø

04/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Rikke Normann på Hankø

05/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

— Innmari kult at jeg fikk denne gitaren, for Cadillac er ett av favorittbanda mine. Musikken er utrolig fet, og de har et kult image; hele pakka matcher bare utrolig bra! Dette er første gangen jeg har sett dem live, så plutselig havner det en gitar rett foran beina mine! Dette blir et glimrende minne å henge på veggen!

Benny poserer villig for fotografen, og håper at han får gitaren signert av bandet i løpet av kvelden.

Borten, som senere signerte Bennys nye gitar sammen med resten av bandet, var veldig fornøyd med fyren som hadde revet til seg gitaren han kastet fra scenen: – Fyren sto helt foran, rocka skikkelig på, og var helt med. Sånne folk er det moro å spelle for!

Om gitaren fører med seg rikdom og berømmelse for Bennys band The Few, gjenstår enda å se.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev