Frost 2 2002

– Sutrende artister har tapt på forhånd!

– Sytende artister som skylder på musikkjournalister har tapt før de har åpnet kjeften, skriver Dagbladets Thomas Strzelecki, som den siste tiden har markert seg som musikkanmelder for «Absolutt Underholdning» på TV2, og også har angrepet sine kolleger i VG. Nå kaller han Aggie Peterson for «sutrekjerring».

Kalender

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Lørdagsopera i Posthallen

24/02/2024 Kl. 16:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Av Thomas Strzelecki, Dagbladet

— Jeg hadde vel forventet at han ville anmelde på den måten, sier Aggie: – Den mannen har alltid vært veldig fokusert på trender, så nå er det vel electroclash som gjelder. Jeg begynner å bli vant til det, Strzelecki reagerte omtrent på sammen måte da chill-bølgen kom etter at house hadde vært greia en stund. Så etter en stund var chill flotte greier allikevel. Det eneste han likte på plata var vel «Half-Whole», der han kjente igjen chill-elementer , og «Sink» – hva var det han kalte den? En sexy breakbeat-groover? Det som er litt morsomt, var at han disset plata fullstendig, og ga den en treer. En treer! Hvorfor ikke en ener, hvis han likte den så dårlig? Jaja, han forventet vel mer techno, club og house siden Per var med da.

Svar fra meg:

Hvis Aggie hadde gidda og gjort bittelitt research, så hadde hun FORLENGST fått med seg at jeg aldri har satt særlig pris på electro klash-bølgen (se treer til «Electro Klash»-samleren som ble sluppet for en stund siden).

Jeg har ALLTID likt (og liker fortsatt) chill, like mye som jeg ALLTID har likt (og fortsatt liker) house. Jeg har hørt på chill-out LENGE før det ble noe bølge – bare gå i Dagbladet-arkivet mitt for å bevis, eller kom hjem til meg og sjekk platesamlingen min! Eller sjekk den firesiders chill-artikkelen jeg lagde i Spirit en god stund før det ble en bølge.

Sutrekjerring!

Hilsen Thomas

PS. Sytende artister som skylder på musikkjournalister har tapt før de har åpnet kjeften!

——–

Strzeleckis anmeldelse av Frosts nye plate «Melodica» (Frostworld/Universal) finner du på denne lenken. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at det var Ballades journalist som tok opp Strzeleckis omtale i intervjuet, og ikke Frost selv. – ASK.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.