Sondre Lerche fists

STUDiO markerer skolestart

For 59. gang er det klart for STUDiO – Studentfestivalen i Oslo varer fra 15.-26. august. Her er både norske og internasjonale artister representert, blant andre Lillebjørn Nilsen, Oslo-filharmonien og Sondre Lerche.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Det er et variert og romslig program Oslos studenter innbyr til når deres egen festival STUDiO i disse dager finner sted. Disco, visesang og klassisk musikk er noe av det som møter gamle og nye studenter – og alle andre som har lyst.

Det musikalske programmet strekker seg tilbake til syttitallet representert ved discolegenden Nicky Siano, grunnleggeren av The Gallery og fast aktør bak DJ-spakene på den velkjente NYC-klubben Studio 54.

I tillegg kommer også en norsk legende i Lillebjørn Nilsen, som leverer låter som alle elsker og har et forhold til heter det fra arrangøren, som videre lover: – Lillebjørn er noe av det aller, aller fineste Oslo har å by på, og det er alltid en like stor glede å kunne presentere ham for både nye og gamle studenter. Fra disco og visesang beveger vi oss til klassisk musikk, når Oslo Filharmonien inntar STUDiO, og krydrer ørene våre med alt fra Frank Zappa til Bach til U2.

For rockeinteresserte burde det være nok velge i. Fra Sverige kommer de populære glam-rockerne The Ark, som tidligere i år har vært på tur sammen med stadionturné med The Darkness.

Til Oslo kommer også det dansende trommemonsteret fra Bergen som kaller seg Ralph Myerz & the Jack Herren Band. De slapp for få uker siden singelen «Kill the DJ», som er deres første utgivelse på stort selskap (Virgin), og de kommer senere i år med sin tredje langspiller.

I tillegg kan STUDiO by på villmennene i Superfamily. Bandet ble for alvor kjent i fjor med den store hiten «Taxi Dancing». Med debutalbumet «Back in Paris» sikret bandet seg nominasjoner i kategoriene «Årets låt» og «Årets nykommer» på Alarmprisen 2006.

Sondre Lerche planlegger to nye albumslipp i år. Til STUDiO har han med seg The Faces Down Quartet. Etter en rekke vellykkede konserter i Europa og USA den siste tiden, er Sondre Lerche tilbake i Norge, og med seg som oppvarming har han Terje Nordgarden.

Et av verdens største klubbkonsepter – Hed Kandi – kommer til STUDiO med noen av Europas beste DJ’s. For første gang i Norden fyller de et stort hus med forskjellige avdelinger, masse dekor, kremen av norsk ungdom og ekte festglede, heter det fra de ansvarlige.

I tillegg til alt dette kan STUDiO blant mye annet også by på debatter, teater, film.

Arrangementet finner sted ved Det Norske Studentersamfund Chateu Neuf og Blindern Campus. Mer info om STUDiO er å finne på deres egne hjemmesider.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev