Kathrine Synnes Finnskog (t.v), H.K.H Kronprinsen, Karen Norbakk, H.K.H. Kronprinsessen og Tim Blacksmith. Foto: Olav Stubberud / Music Norway

Music Norways manager-stipend til Karen Norbakk

Bransjestipendet ble delt ut på Skaugum torsdag.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Music Norway annonserte i forkant av by:Larm at de ville dele ut et stipend til et lovende manager-talent. Stipendet er opprett for å hedre minnet til den avdøde plateselskapsmannen og manageren Per Eirik Johansen.

Stipendet gikk til Karen Norbakk i Mandelbaum Management. Hun gjør daglig management for Hasta og Rytmeklubben i Mandelbaum. Øvrige i stallen til Mandelbaum er Cashmere Cat, Bearson, Lindstrøm, Village og Slipmats (Mats Lie Skåre).

Norbakk mottar et personlig stipend på 100.000,-, og et grafisk trykk signert Bendik Kaltenborn. Stipendet skal brukes på å utforske og utnytte internasjonale muligheter for seg og artistene hun representerer.

Torsdag ble stipendet delt under en nettverkslunsj i regi av H.K.H. Kronprinsen og H.K.H. Kronprinsessen på Skaugum i anledning by:Larm. Prisen deles ut av Music Norway, i samarbeid med Tim Blacksmith som overrakte stipendet, og Per Eirik Johansens familie.

Juryen lot seg begeistre av ideene og tankene til årets bransjetalent, både når det gjelder å finne og utvikle nye artisttalent, knytte kontakter med andre unge bransjetalent, og slik skape sitt personlige nettverk og helt nye muligheter, kan man lese på Music Norways nettside.

Juryen har bestått av:
Kristin Benneche, juryleder, advokat, avtroppende styremedlem i Music Norway
Tim Blacksmith, manager Stargate, Stellar Songs
Kathrine Synnes Finnskog, direktør Music Norway
Elin Aamodt, daglig leder Gramart
Tonje Kaada, rådsleder Musikkindustriens Næringsråd
Jarle Bernhoft, artist
Sela Hoel Nymo, familie Per Eirik Johansen

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev