Jazkamer (Foto. smalltownsupersound.com)

Konsert: Origami Arktika – Jazkamer

Origami Republika er et alternativt produksjons- og distribusjonsnettverk for uavhengige musikk- og kunstuttrykk. Lørdag og mandag får man muligheten til å oppleve to prosjekter mer eller mindre tilknyttet Origami-republikken.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Origami Arktika er et flytende bandprosjekt som har eksistert mer eller mindre siden unnfangelsen av republikken i 1991. Det har vært mange personer innom Arktika siden de første albumene «Lat Att Grinda» (m/Deathprod, 1994), og «Sondring» (1996), begge gitt på plateselskapet dBUT.

Blant disse er republikkens grunnlegger Tore Honorè Bøe, samt Per Platou og Benny Braaten. «Sondring» er et av det sterkeste norske album gitt ut i Norge på 90-tallet, og befinner seg i et ambientgroove – frifolkaktig landskap.

Dagens Origami Arktika består av Per Gisle Galåen (Apartment Recs/Birds/Slowburn/DEL), Kjell Runar Jensen (DEL), Kai Mikalsen (Kobi), Rune Flaten og Bjarne Larsen (Salvatore), og det er disse som utgjør line-up’en på konserten som skal avholdes på Sound of Mu på Grünerløkka lørdag 6. mai.

Jazkamer (x-Jazzkammer) består av Lasse Marhaug og John Hegre, henholdsvis A73 og A166 i Origami-republikken. Jazkamer har nylig sluppet albumet «Metal Music Machine» på Smalltown Supernoise, en underlabel av Smalltown Supersound opprettet utelukkende for å gi ut det albumet. Gjester på «Metal Music Machine» er Jørgen «Sir Duperman» Træen, Iver Sandøy fra Enslaved, Ivar Bjørnson og Olav Kristiseter.

Jazkamer spiller på Blå mandag 8. mai.

For ytteligere informasjon om Origami Republika kan disse omfattende sidene utforskes. Mer fordypning: Jazkamer, Smalltown Supersound, Sound of Mu, Blå.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev