Moldejazz 2010: Sula Art Ensemble – Jan Magne Førde, Kåre Nymark jr., Jarle Førde, Nils Petter Molvær

Stiller ut lydmalerier

Utstillingslokalet Fabrikken i Oslo kombinerer musikk og andre kunstarter. Maleren Bård Solhaug og musikeren Benny Braaten fra Origami Galaktika inntar lokalene fram til 24. mars.

Kalender

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Vinylens Verden

19/09/2020 Kl. 18.00

Rogaland

El Muro Tango & Omar Mollo

19/09/2020 Kl. 21.00

Oslo

Kampenjazz: Braid

20/09/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Landskapsmaleren Bård Solhaug og musikeren Benny Braaten står bak utstillingen «Horisont». Resultatet er blant blitt en utstillingskatalog med en medfølgende CD med instrumentalmusikk, der Braatens langsomme og gråskimrende lydmalerier danner bakgrunnen for Solhaugs figurative landskapsbilder.

Bård Solhaug er elev av Erik Lütken, har deltatt på en rekke kollektiv- og separatutstillinger, og var senest involvert i et prosjekt med Thomas Knarvik i Masai Mara i Kenya. Benny «B:9» Braaten har siden 1994 vært en
frittstående del av det internasjonale kunstnerkollektivet Origami. Under Origami Galaktika-navnet har Benny Braaten spilt mye på undergrunnsscener i både Norge og utlandet, og dessuten markert seg med spennende, atmosfæriske vinylplater som «Stjernevandring» (1996) og «Eesti Lilled Silmad Süda» (1998), samt CD-serien «Auropa Mon Amoré» med åndsfrende Manipura (aka 9:L B. Sativa).

Utstillingen på Fabrikken, som byr på levende matinémusikk i helgene, er åpen kl. 13­17 på torsdager og kl. 12­16 fredag til søndag.

Mer info her.

Stillinger

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Seksjonssjef Den kulturelle skolesekken

Innlandet fylkeskommune Kultur

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev