JR Ewing (Foto: Håkon Moswold)

JR Ewing – Spasibar, onsdag

I mai kom meldingen om at JR Ewing vil gå i oppløsning i løpet 2006. Bandet kommer til å gjennomføre konsertene de har forpliktet seg til før det. Som oppvarming til deres Roskilde-opptreden fredag gir bandet gratiskonsert på Spasibar førstkommende onsdag, som en av deres siste konserter.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

JR Ewing slapp i fjor albumet «Maelstrom» på SonyBMG, og alt tyder på at det blir det siste hardcorekvintetten gir ut. Bandet kommer til å gjennomføre forpliktelsene de har pålagt seg fram til september, noe som vil si at de kommer til gjøre flere konserter i Norge og Europa, i tillegg til Roskilde-konserten førstkommende fredag. Konserten på Spasibar er nyinsatt.

Om bruddet sa vokalist Andreas Tylden til Dagbladet:

— Når du er ute på turné, ofrer du jobb, familie, venner. Alt. Også kommer du hjem til ingenting. Det kan være ganske tøft

— Etter først å ha vært ganske beinharde på streng hardcore, har vi løsnet opp musikken til å bli mer vanlige låter. Etter forrige album, ble det litt sånn, «Hva skal vi gjøre nå?». Vi var litt rådville, og skal du være band i Norge, så mener jeg du må ta litt ansvar og være nyskapende, sa bassist Petter Snekkestad til samme avis i mai.

Det ser altså ikke ut som JR Ewing vil ta det ansvaret lenger. JR Ewing har spilt i over 20 land og og sluppet tre album fra 1998 fram til i dag.

Det er gratis inngang på Spasibar onsdag 28. juni. Konsertstart kl. 22.00. Der får man også muligheten til å kjøpe JR Ewings «Maelstrom» på picture disc.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev