Nathalie Stutzmann Foto: Simon Fowler

Nathalie Stutzmann ny sjefdirigent for Kristiansand Symfoniorkester

Den franske dirigenten er engasjert i tre år. Hun etterfølger Giordano Bellincampi, og begynner høsten 2018.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Franske Nathalie Stutzmann er engasjert som ny sjefdirigent for Kristiansand Symfoniorkester i tre år.

Nathalie Stutzmann er en internasjonalt musikpersonlighet som kombinerer karrierene som sanger (kontraalt) med sitt stadig voksende virke som dirigent.

Hun er 1. gjestedirigent for RTÉ National Symphony Orchestra of Ireland i Dublin og Associate Artist med the Sao Paulo State Symphony Orchestra.

I årets sesong 2017/18 har hun engasjement som gjestedirigent med blant andre London Philharmonic, National Symphony Orchestra Washington, Philadelphia Orchestra, Rotterdam Philharmonic Orchestra, National Symphony Orchestra Washington, Konzerthausorchester Berlin, Kungliga Filharmonikerna i Stockholm, Royal Liverpool Philharmonic, St Louis Symphony, Saito Kinen Ozawa, Bergen Filharmoniske Orkester, Houston Symphony, Orchestre Philharmonique de Radio France og Royal Scottish National Orchestra.

I mars 2017 dirigerte Stutzmann også KSO i Kilden.

– Følelsen min var at dette er et orkester jeg så absolutt gjerne vil arbeide ofte med i fremtiden», sier den kommende sjefdirigenten i en pressemelding der hun i tillegg uttrykker et ønske om sammen med hele KSO-organisasjonen å utvikle nye ideer rundt kommunikasjonen av musikk i Kristiansand og på hele Sørlandet.

Nathalie Stutzmann innleder abonnementssesongen 2018/19 den 30. august med musikk av Wagner, Tsjaikovskij og Brahms i Kilden Teater og Konserthus.

Kristiansand Symfoniorkester er et profesjonelt orkestre med rundt 70 musikere. Orkesteret er endel av Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand, sammen med blant annet Kilden Teater, Kilden Opera og Kilden Dialog.

Stutzmann etterfølger Giordano Bellincampi, og begynner høsten 2018

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev