Amfinatt på Hovefestivalen i 2014 (Foto: hovefestivalen.no)

Hovefestivalen er tilbake – fem år etter nedleggelsen

Med nye eiere og under navnet Hove Music Festival blir det igjen festival på Tromøya ved Arendal neste sommer.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Det blir igjen internasjonal musikkfestival på Hove på Tromøya utenfor Arendal i 2019, skriver lokalavisa Geita

Festivalen har fått navnet Hove Music Festival, og bak festivalen står festivalselskapet Seaside Production. Daglig leder Marius Berge Amundsen i selskapet er også festivalsjef.

Til Geita forteller Amundsen blant annet at Dag Tynes er tilknyttet festivalen som sparringspartner, mens tidligere daglig leder i Hove Republic, Hovefestivalen, Benedikte Nilsen, er med på eiersiden. Styreleder for Seaside Productions AS er Brynjar Løkke. I styret sitter også Trond Myhre Eriksen. Begge har fartstid i Stavernfestivalen i Vestfold.

Arendal kommune og Aust-Agder fylkeskommune gir støtte til festivalen. Kommunen med en halv million kroner i oppstartstøtte de tre neste årene. Amundsen sier til Geita at selskapet er utrolig takknemlige for støtten og håper flere vil komme på banen.

– Vi oppfordrer enda flere i næringslivet og ikke minst publikum til å gjøre det samme. Vårt mål er å bygge en festival som tilbyr opplevelser også utover en bred musikalsk profil, sier festivalsjef Marius Amundsen til lokalavisa.

Ingen artister er foreløpig sluppet. Men billetter er lagt ut for salg til festivalen som vil gå av stabelen 28. og 29. juni neste år.

Sist gang det var festival på Hove var i 2014. Den gang gikk det med stort underskudd.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.