Skjermbilde av helseminister Bent Høie fra dagens pressekonferanse om koronasituasjonen

By:Larm 2001 søker etter band

by:Larm LIVE inntar Tromsø fra 22. – 25. Februar 2001. Liveprogrammet er i ferd med å ta form. Og nå etterlyser arrangørene de beste nye talentene i Norge.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Slik heter det i en pressemelding som ble sendt ut avby:Larm-kontoret i går kveld:

by:Larm har turnert Sør-Norge de siste tre årene og retter nå blikket mot landets kanskje mest spennende område, Nord Norge. Vi gir musikkbransjen muligheten til å bli kjent med byen som har blitt Norges fremste leverandør av suksessartister. Bare i løpet av de siste årene har landsdelen produsert artister som Lene Marlin, Madrugada, Tungtvann, Espen Lind, Anneli Drecker, Røyksopp, Frost, Rune Lindbæk, Biosphere, Mental Overdrive, Bjørn Torske, etc. Tenk deg litt om så finner du sikkert flere navn som kan føyes til listen. Hva har fått fiskerne til å gi seg løs på hit listene? Og hvorfor får de det så mye bedre til enn oss Søringer? by:Larm tar saken, og skal gi norsk musikkbransje innblikk i hemmeligheten bak den nordnorske suksessen.

Vi er sikker på at i kjølvannet av suksessartistene skjuler det seg en rekke uoppdagede talenter. by:Larm i Tromsø er tidenes sjanse for disse til å møte en samlet musikkbransje på sin egen hjemmebane. I motsetning til andre festivaler er ikke by:Larm opptatt av kjente og etablerte navn, men vi søker etter gullkornene som vi vet finnes i øvingslokaler, garasjer og i soverom rundt om kring. Derfor oppfordrer vi alle som har en artist i maven til å sende inn demotaper og litt informasjon til by:Larm, Tollbugt. 28, 0157 Oslo. Det er ingen forutsetning av du kommer fra Nord-Norge. Vi må ha materialet i hus innen 1. November.

Konkurransen er hard, men mulighetene er store. Band som tidligere har brukt by:Larm som springbrett er bl.a.: Briskeby, Big Bang, Tungtvann, Atakama, Fab Foursome, Bønkers, Katthult og Number Seven Deli.

by:Larm Live vil foregå på 11 klubbscener i Tromsø.

Interesserte band/artister/dj’s kan sende inn materiale til:

Bylarm Live

Tollbugt. 28

0157 Oslo

Fristen for å sende inn materiale og egenpresentasjon er 15. november.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev