Black Debbath_buss

Black Debbath feirer ti år

«Verdens tungeste rockeband» markerer sitt tiårsjubileum med å slippe CD, DVD, og inviterer på busstur.

Kalender

Ary Morais & Band @ Drammens Teater 4. feb

04/02/2023 Kl. 15:00

Viken

Lørdagsopera 4. februar

04/02/2023 Kl. 15:30

Oslo

Fransk musikksalong à la 1720

05/02/2023 Kl. 18:00

Oslo

CD-utgivelsen blir en singelsamling som inneholder alle de har gitt ut siden ”Problemer innad i Høyre” fra 1999. Den siste er ”Gaffeltrøkk driving mad” fra filmen Kurt blir grusom.
DVD-utgivelsen skal inneholde konsertopptak, musikkvideoer, tv-opptredener og diverse annet materiale, heter det på Black Debbaths hjemmesider.
Disse slippes på markedet 2. februar. Den 6. februar starter Black Debbath på en turné. Spillesteder er lagt ut på bandets hjemmeside.
Ikke nok med det. Søndag 1. februar arrangerer Black Debbath en guidet busstur på Bøler i Oslo.
”Vi får se legendariske Bøler Auto Senter hvor Egil Hegerberg jobbet i 10 år for å finansiere platen Tung, tung politisk rock, vi får se Bøler Samfunnshus som Black Debbath foreslo å gjøre om til opera, men som nå gjør tjeneste som midlertidig kirke. Vi får se utsiden Black Debbaths gamle kontor på Haraløkka, og er vi riktig heldig får vi også se enkelte av Black Debbaths medlemmer i deres naturlige habitat i full gang med å utføre sine helt vanlige sysler.” heter det i en melding fra bandets management.
Bussturen starter utenfor Bøler Auto Senter i Bølerlia 2 kl. 12.00, søndag 1. februar, og guide på turen vil være Kristopher Schau, som har fulgt bandet tett helt fra barneårene, og som er fullastet med gode anekdoter og trivia om bandet. Turen er gratis.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev