Black Debbath_buss

Black Debbath feirer ti år

«Verdens tungeste rockeband» markerer sitt tiårsjubileum med å slippe CD, DVD, og inviterer på busstur.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

CD-utgivelsen blir en singelsamling som inneholder alle de har gitt ut siden ”Problemer innad i Høyre” fra 1999. Den siste er ”Gaffeltrøkk driving mad” fra filmen Kurt blir grusom.
DVD-utgivelsen skal inneholde konsertopptak, musikkvideoer, tv-opptredener og diverse annet materiale, heter det på Black Debbaths hjemmesider.
Disse slippes på markedet 2. februar. Den 6. februar starter Black Debbath på en turné. Spillesteder er lagt ut på bandets hjemmeside.
Ikke nok med det. Søndag 1. februar arrangerer Black Debbath en guidet busstur på Bøler i Oslo.
”Vi får se legendariske Bøler Auto Senter hvor Egil Hegerberg jobbet i 10 år for å finansiere platen Tung, tung politisk rock, vi får se Bøler Samfunnshus som Black Debbath foreslo å gjøre om til opera, men som nå gjør tjeneste som midlertidig kirke. Vi får se utsiden Black Debbaths gamle kontor på Haraløkka, og er vi riktig heldig får vi også se enkelte av Black Debbaths medlemmer i deres naturlige habitat i full gang med å utføre sine helt vanlige sysler.” heter det i en melding fra bandets management.
Bussturen starter utenfor Bøler Auto Senter i Bølerlia 2 kl. 12.00, søndag 1. februar, og guide på turen vil være Kristopher Schau, som har fulgt bandet tett helt fra barneårene, og som er fullastet med gode anekdoter og trivia om bandet. Turen er gratis.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev