Skjermbilde fra nettsamtale mellom Miriam Nabunya, håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin og publikum

Bodø Sinfornietta

Også Bodø sinfonietta entrer nå banen i debatten om kvaliteten på ny, norsk musikk. Bodø sinfonietta er ungt av år og har uanede muligheter for videre utvikling, dersom det får en solid øknomisk plattform, skriver Sigmund Lillebjerka.

Kalender

AVLYST: Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

AVLYST: Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Jeg har ikke til hensikt å blande meg inn i debatten om kvaliteten på ny norsk musikk, men henviser bare til Glenn Erik Hauglands interessante artikkel.

Som et a propos til Hauglands artikkel kan det være betimelig å henlede oppmerksomheten på Bodø sinfonietta, som er et friskt og meget arbeidsvillig ensemble, og som kvalitetsmessig ikke står noe tilbake for sine «slektninger» i Oslo og Bergen. Bodø sinfonietta er ungt av år og har uanede muligheter for videre utvikling, dersom det får en solid øknomisk plattform. Og ensemblet er blitt lagt sterkt merke til både her i landet og i Sverige. Nå i høst er det engasjert til plateinnspilling. Forøvrig har ensemblet både Nordheim og Xenakis på repertoaret.

Gi Bodø sinfonietta nye oppgaver!

Sigmund Lillebjerka

Note fra Ballade: Dersom du har lyst til å lese mer om Bodø sinfonietta, anbefaler vi denne artikkelen fra Nordlands Framtid, der den nye presidenten i Ny Musikk, Lene Grenager, uttaler seg i svært så positive ordelag om ensemblet.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev