Valdres sommersymfoni 2019

Folkemusikk i Oslo

Den Norske Folkemusikkscena inviterer til utvidet FolkemusikkPØBB med dans på Cosmopolite i Oslo 27. oktober. Kvarts og Honndalstausene spiller, mens Knut Borge vil være aftenens programleder. Arrangementet gjøres i samarbeid med NRK, som skal lage program til serien «Spillerom».

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Ordinære FolkemusikkPØBB-kvelder starter for høsten på Josefine Vertshus i Oslo torsdag 7. september med gruppa Fjøgl. Det blir som vanlig Åpen Scene etter konserten. Program for resten av høsten finner du her.

Urbant folkemusikksted
FolkemusikkPØBBen er blitt et viktig treffsted for urbane folkemusikkentusiaster og besøkende i Tigerstaden som trenger et folkemusikalsk vannhull. Kveldene arrangeres av Den Norske Folkemusikkscena, som er et samarbeidsprosjekt mellom Landslaget for Spelemenn og Norsk Folkemusikk- og Danselag. Hver kveld – etter den tillyste konserten – er det «Åpen scene», der ulike utøvere i miljøet som etterhvert er bygget opp rundt PØBBen stiller på scenen med spennende og varierte innslag.

Kurs for arrangører
Den norske Folkemusikkscena inviterer ellers arrangører til kurs i høst for å dyktiggjøre arrangører av folkemusikkonserter gjennom kurs og utviklingstiltak. Målet med prosjektet er å bygge nettverk mellom folkemusikkarrangører rundt i landet. Folkemusikkscena inviterer først til kurs 22. – 24. september på Oppdal. Deretter vil kursdeltakerne få tilbud om å delta i å legge opp en turne i samarbeid med Folkemusikkscena.

Interesserte kan ta kontakt med prosjektleder Randi Torgersen ved Den Norske Folkemusikkscena.

Andre lenker: Honndalstausene, Kvarts og Fjøgl. Artikkelen finner du også i Kvinten.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev