Per Anders Buen Garnås

Levende folkemusikk i Oslo

FolkemusikkSCENA Oslo presenterer vinterens og vårens program, og ønsker velkommen til nok en sesong med FolkemusikkPØBB. Nå er det Cordial som skal danne rammen rundt konsertene.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

FolkemusikkSCENA Oslo ønsker velkommen til nok en sesong med FolkemusikkPØBB. Vi tar pause med OsloFOLK-serien fram til høsten og satser i vår på 5 FolkemusikkPØBBER på et nytt sted. Vi samarbeider nå med Cordial Scene og Laget for Folkemusikk om FolkemusikkPØBB på Cordial (Storgata 45). Cordial er et sted for alle slags kulturelle og musikalske uttrykk, og vi tar med oss FolkemusikkPØBBEN og ser fram til å flytte inn i et kulturelt miljø.

Vårens program ser slik ut:

Mandag 25. februar: Jon Anders Halvorsen og Tore Bruvoll. Folkesang og gitarspill med utgangspunkt i visearven fra Telemark.

Mandag 18. mars: Trond Steffen Westberg. Plateaktuell spelemann fra Brekken.

Mandag 15. april: Trispann. FolkemusikkSCENA inviterer til gjenhør med trioen som tidligere kalte seg Trio Trall.

Mandag 29. april: Per Anders Buen Garnås.Denne unge hardingfelespelemannen fra Bø i Telemark er CD-aktuell med «Åleine».

Mandag 27. mai: Anne Hytta, Solbjørg Tveiten og Hege Nylund. Trioen med studenter fra Kvedar- og spelemannsskulen ved Ole Bull Akademiet spiller på FolkemusikkpØBBEN som en oppkjøring til sine eksamenskonserter.

Konsertene starter klokken 20.30. Dørene åpner 20.00, og billettene vil koste kr 50,- .

Mer om artistene kan du lese på www.folkemusikkscena.no. FolkemusikkSCENA Oslo er ellers en lokal avlegger av prosjektet Den norske Folkemusikkscena. Gruppen består av Unni Løvlid, Nils Øyvind Bergset (leder), Lars Underdal, Elisabeth Vatn og Randi Torgersen.

Den norske Folkemusikkscena er et samarbeidsprosjekt mellom Landslaget for Spelemenn (LfS) og Norsk Folkemusikk- og Danselag (NFD). Prosjektet har sekretariat hos LfS.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.