Ole Hamre på Tall Ships Races Foto: Bergen Kommune / Eivind Senneset

Ny guide over alle konsertscenene og festivalene i Bergen

I samarbeid med Bergen Reiselivslag har Brak lansert brosjyren Bergen Music Scene: An introduction to venues concert and festivals.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Guiden Bergen Music Scene: An introduction to venues concert and festivals kartlegger konsertscenene og festivalene i Bergen og omegn, og arrangørene har selv vært bidratt med innholdet til brosjyren.
Brosjyren er på engelsk og retter seg i hovedsak mot musikkinteresserte gjester fra utlandet, og skal bidra til å øke Bergens musikkturisme. Den vil også distribueres i deler av studentmiljøet som en innledning til musikkmiljøet i Bergen for nye studenter.
– Mange tilreisende spør hvor de kan oppleve musikk i byen, men det var ingenting som kunne gi et skikkelig svar på dette – rett og slett en oversikt over hvor ting skjer i musikkens verden. Nå har vi det, sier forteller André Borlaug Grønningen, prosjektansvarlig i Brak i en pressemelding.
Ole Warberg, reiselivsdirektør i Bergen Reiselivslag, ønsker øke denne type turisme.
– Bergen har i mange år hatt en god vekst på utvikling av kulturopplevelser innen mange sjangre. Antall tilreisende som vil til Bergen har derfor også økt. For å gjøre oss enda mer tilgjengelig, er det naturlig at vi også utvikler verktøy som skaper reiselyst, forteller Warberg.
Bergen Music Scene: An introduction to venues concert and festivals kan plukkes opp på Turistinformasjonen, på konsertscenene og på en rekke hoteller i byen, samt på VisitBergen.com.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev