Hvem under 30 setter nordisk musikk på det internasjonale kartet?

Nå kan du nominere kandidater til Nordic Music Biz 20 under 30. Listen blir presentert under by:Larm.

Kalender

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

Opera for Kidsa – OPERA

01/11/2020 Kl. 14.00

Innlandet

Popquiz på Røverstaden

02/11/2020 Kl. 19:00

Oslo

De siste årene har en rekke talent og internasjonale stjerner kommet fra Norden. Artister, låtskrivere og produsenter herfra topper hitlister over hele verden og flere kommer til for å bli omfavnet av et globalt publikum.

Artistene jobber imidlertid ikke alene, og byLarm melder på sine nettsider at Nordic Music Biz 20 under 30 vil bli presentert på festivalen i mars. Dette vil være en liste over 20 unge mennesker som jobber i de viktige teamene bak suksessene.

Du kan nå være med å nominere kandidater til listen her. Disse må jobbe i et Nordisk musikk- eller underholdningsselskap, eller kulturorganisasjon med tette bånd til musikkbransjen. Kandidater som ble 30 år i 2017 er kvalifisert.

Nasjonale juryer vil lage en longlist fra sitt land som sendes til en felles, Nordisk jury bestående av 10 nøkkelpersoner i Nordisk og internasjonal musikkbransje. Denne juryen vil sammen komme frem til de 20.

Juryen vil basere seg på flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til: vekst i selskapet, karriereutvikling, anseelse i bransjen, innflytelse på bransjen i 2017, artistutvikling, innovasjon i deres felt, konsertinntekter, salg og streamingtall, radio og TV dekning og gjennomførte kampanjer.

20 under 30 er initiert av NOMEX, fellesorganisasjonen for de nordiske eksportkontorene; Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark, Music Finland og Music Norway.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev