Hvem under 30 setter nordisk musikk på det internasjonale kartet?

Nå kan du nominere kandidater til Nordic Music Biz 20 under 30. Listen blir presentert under by:Larm.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

De siste årene har en rekke talent og internasjonale stjerner kommet fra Norden. Artister, låtskrivere og produsenter herfra topper hitlister over hele verden og flere kommer til for å bli omfavnet av et globalt publikum.

Artistene jobber imidlertid ikke alene, og byLarm melder på sine nettsider at Nordic Music Biz 20 under 30 vil bli presentert på festivalen i mars. Dette vil være en liste over 20 unge mennesker som jobber i de viktige teamene bak suksessene.

Du kan nå være med å nominere kandidater til listen her. Disse må jobbe i et Nordisk musikk- eller underholdningsselskap, eller kulturorganisasjon med tette bånd til musikkbransjen. Kandidater som ble 30 år i 2017 er kvalifisert.

Nasjonale juryer vil lage en longlist fra sitt land som sendes til en felles, Nordisk jury bestående av 10 nøkkelpersoner i Nordisk og internasjonal musikkbransje. Denne juryen vil sammen komme frem til de 20.

Juryen vil basere seg på flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til: vekst i selskapet, karriereutvikling, anseelse i bransjen, innflytelse på bransjen i 2017, artistutvikling, innovasjon i deres felt, konsertinntekter, salg og streamingtall, radio og TV dekning og gjennomførte kampanjer.

20 under 30 er initiert av NOMEX, fellesorganisasjonen for de nordiske eksportkontorene; Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark, Music Finland og Music Norway.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev