FKP Scorpio overtar Goldstar

Den tyske konsert- og festivalarrangøren vil fra nyttår dermed ha et Norgeskontor basert i Oslo.

Kalender

BYOHP: Numinous Beginnings

28/11/2020 Kl. 12.00

Vestland

Kampenjazz Lyder Røed kvintett

29/11/2020 Kl. 20:00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Konsert- og festivalarrangøren FKP Scorpio åpner kontor i Oslo 1. januar neste år. Torgeir Gullaksen, som startet Goldstar for 12 år siden, blir daglig leder i det nye selskapet, FKP Scorpio Norge AS,

Konsertarrangøren Goldstar AS har i løpet av sin levetid jobbet med artister som Queens Of The Stone Age, Bon Iver, The XX, Radiohead, Biffy Clyro, Arcade Fire, Band of Horses, Sigur Ros, Arctic Monkeys, og mange flere, i Norge.

Goldstar AS vil opphøre samtidig med oppstarten av FKP Scorpio Norge, alle ansatte vil gå over i det nystartede selskapet.

– I flere år har vi i Goldstar arrangert kvalitetskonserter rundt om i hele Norge, men vi merker i større og større grad at det er vanskelig å være en liten, selvstendig aktør. Derfor er vi nå veldig glade for at vi nå kan fortsette å gjøre det vi gjør best, bare med en stor europeisk konsertarrangør med like verdier i ryggen. Den store vinneren er selvfølgelig de som elsker å oppleve livemusikk, sier Torgeir Gullaksen, daglig leder for FKP Scorpio Norge i en pressemelding.

FKP Scorpio ble dannet i 1990 og er en av de største aktørene innenfor livemusikk i Europa. Norge blir det sjette kontoret, fra før av har de allerede etablert seg i Østerrike, Sverige, Nederland og Finland, i tillegg til hovedkontoret i Tyskland.

– Norge er et fantastisk land med hvor det arrangeres imponerende mye konserter. Fordi Torgeir og resten av Goldstar har vært pålitelige partnere for oss i flere år, føles det naturlig å ta det et skritt videre og etablere FKP Scorpio Norge sammen. Vi har en felles tro på at profesjonalitet og pålitelighet bidrar til å bygge sterke bånd – til artister, fans, managere, spillesteder og alle andre vi jobber med, sier Folkert Koopmans, administrerende direktør i FKP Scorpio i meldingen.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Prosjekt-/medlemsansvarlig

Musikkforleggerne

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Virksomhetsleder kultur

Eidsvoll kommune

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev