FKP Scorpio overtar Goldstar

Den tyske konsert- og festivalarrangøren vil fra nyttår dermed ha et Norgeskontor basert i Oslo.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Konsert- og festivalarrangøren FKP Scorpio åpner kontor i Oslo 1. januar neste år. Torgeir Gullaksen, som startet Goldstar for 12 år siden, blir daglig leder i det nye selskapet, FKP Scorpio Norge AS,

Konsertarrangøren Goldstar AS har i løpet av sin levetid jobbet med artister som Queens Of The Stone Age, Bon Iver, The XX, Radiohead, Biffy Clyro, Arcade Fire, Band of Horses, Sigur Ros, Arctic Monkeys, og mange flere, i Norge.

Goldstar AS vil opphøre samtidig med oppstarten av FKP Scorpio Norge, alle ansatte vil gå over i det nystartede selskapet.

– I flere år har vi i Goldstar arrangert kvalitetskonserter rundt om i hele Norge, men vi merker i større og større grad at det er vanskelig å være en liten, selvstendig aktør. Derfor er vi nå veldig glade for at vi nå kan fortsette å gjøre det vi gjør best, bare med en stor europeisk konsertarrangør med like verdier i ryggen. Den store vinneren er selvfølgelig de som elsker å oppleve livemusikk, sier Torgeir Gullaksen, daglig leder for FKP Scorpio Norge i en pressemelding.

FKP Scorpio ble dannet i 1990 og er en av de største aktørene innenfor livemusikk i Europa. Norge blir det sjette kontoret, fra før av har de allerede etablert seg i Østerrike, Sverige, Nederland og Finland, i tillegg til hovedkontoret i Tyskland.

– Norge er et fantastisk land med hvor det arrangeres imponerende mye konserter. Fordi Torgeir og resten av Goldstar har vært pålitelige partnere for oss i flere år, føles det naturlig å ta det et skritt videre og etablere FKP Scorpio Norge sammen. Vi har en felles tro på at profesjonalitet og pålitelighet bidrar til å bygge sterke bånd – til artister, fans, managere, spillesteder og alle andre vi jobber med, sier Folkert Koopmans, administrerende direktør i FKP Scorpio i meldingen.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev