The Hellacopters er første band ut fra Luger Norway, og spiller på Rockefeller i april (Foto: Promo, Live Nation)

Konsert- og festivalgiganten Luger etableres i Norge

Luger Norway åpnet kontor i Oslo i dag, med bransjenestor Torgeir Gullaksen som leder.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Luger er en av Nordens største konsert- og festivalarrangører, og arrangerer årlig over 300 konserter. Firmaet står bak festivaler som Way Out West i Gøteborg, Åre Sessions i Åre og Lollapalooza i Stockholm, sistnevnte i samarbeid med C3 og Live Nation Sweden. Nå starter Luger et eget kontor i Norge, skriver arrangøren i en pressemelding.

Påtroppende leder av Luger i Norge, Torgeir Gullaksen, har over 25 år med erfaring som promotør og tilrettelegger for artister i Norge. Gullaksens karriere startet hos Gunnar Eide Concerts (nå Live Nation) på slutten av 90-tallet, og i 2005 startet han Goldstar, et selskap han ledet i over 13 år og som sto bak konserter med navn som Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age, Radiohead, Biffy Clyro, Rival Sons, The Black Keys, Michael Kiwanuka, Ben Howard, Arcade Fire, Dermot Kennedy, Belle & Sebastian, Thåström og The Hellacopters.

– Jeg føler en stor glede over å bli en del av Luger-familien, og ser virkelig frem til å jobbe tettere med Ola (Broquist i Luger Sweden, red. anm.) og resten av teamet, forteller lederen av Luger Norway. – Jeg har gjennom mer enn 20 år hatt gleden av å samarbeide med Luger om både internasjonale og svenske artister, og synes at de er blant de aller beste når det kommer til å finne og løfte frem nye musikalske talenter. Målet mitt er at vi ved å etablere den norske filialen fortsetter det gode samarbeidet både med de artistene vi allerede jobber med, så vel som å presentere nye navn som vi har stor tro på.

I 2018 åpnet Luger et agentur i Danmark, ledet av Sarah Sølvsteen.
– Nå som kontoret i Oslo også er på plass, ser vi fremtiden lyst i møte og vil gjøre vårt beste for å bidra til at både de foran og på scenen skal få mange magiske opplevelser i tiden som kommer, sier Torgeir Gullaksen i meldingen.

Første band ut fra Luger Norway er de svenske scandirock-legendene The Hellacopters, som for første gang på 12 år spiller på en klubbscene i Norge når de kommer til Rockefeller i Oslo 29. april.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev