Zeromancer

Shadowland jubilerer

Platebutikken Shadowland har holdt det gående i fem år, og inviterer til bursdagskonsert med Zeromancer, Project Pitchfork, Apoptygma Berzerk og Malaise på Rockefeller i morgen.

Kalender

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Lørdagsopera i Posthallen

24/02/2024 Kl. 16:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Shadowland er Norges eneste spesialforretning for synthpop, industriell musikk og gotisk rock. Disse sjangrene preger ikke akkurat hitlistene, likevel har den lille platebutikken i Universitetsgata i Oslo overlevd.

Shadowland-innehaver Stefan Rosell er også grunnleggeren av Gotham Nights, Norges mest seiglivede klubbkonsept. På Rockefeller og John DEE har han dessuten hatt flere klubbarrangement under navn som Shadowlove og Shadowpub, og arrangert en rekke konserter.

På Shadowlands femårsdag 7. april står følgende fire band på scenen: Zeromancer, Apoptygma Berzerk, Project Pitchfork og Malaise.

Zeromancer har, etter at de reiste seg fra restene av Seigmen, etablert seg som et svartkledd rockemonster. Shadowland er uløselig knyttet til bandets historie, siden Zeromancers debutkonsert ble arrangert av Shadowland Productions.

Apoptygma Berzerk har, etter å ha spilt for fulle hus og solgt titusener av plater i Tyskland og USA, endelig fått et norsk gjennombrudd med trancekongen Ferry Corstens remix av singelen «Cathy’s song». Denne kvelden gir bandet en spesiell opptreden.

Project Pitchfork har gjennom et drøyt tiår etablert seg som et av de aller største synthbandene og er beryktet for sine intense konserter. Dette er første gang Project Pitchfork gjester Norge, og i den anledning slipper Warner Records Norge bandets siste album «Daimonion».

Svenske Malaise leverer overdådig gotisk musikk i skjæringspunktet mellom Sisters of Mercy og Depeche Mode.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.