Bow To Each Other Foto: Stian Andersen

Bendiksenprisen til Bow to Each Other

Duoen mottok prisen på GramArts årlige sommerfest tirsdag kveld.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Den norsk-kanadiske indiepop-duoen Bow to Each Other er vinnere av Bendikseprisen 2016. Duoen består av Gunhild Ramsey Kristoffersen og Megan Kovacs. Begge har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performin Arts (LIPA) i Liverpool.
I juryens begrunnelse heter det:
«Vinnerduen lager popmusikk av ypperste klasse, og at de representerer noe av det mest spennende som har kommet ut av den norske popverdenen de siste årene» Vinneren er kjent for å innfri live; med forseggjorte tekster og låtmateriale er dette definitivt en god kandidat til å bli en av de neste store norske musikkeksportene. Vinneren fulgte i 2015 opp en av norsk pops sterkeste debutplater på flere år med «My Heart is a Target»; noe de ble belønnet for med en Spellemannspris.»
Juryen for prisen er GramArts styre som består av artistene Arne Hurlen (Postgirobygget), Bjørn Gunnar Sando (Hellbillies), Tove Bøygard, Hanne Sørvaag, Ivar S. Peersen (Enslaved), Knut Schreiner, Anne Lise Frøkedal, Morten Skaget, Karin Park og Sven Garås.
Om Bendiksenprisen:
Arne Bendiksens talentpris er en gave fra Kulturdepartementet til norske populærartister. Formålet med prisen er å bidra til talentutvikling og hedre populærmusikkartistene. I år deles prisen ut for 7. gang og vinneren mottar heder, ære og 100.000,-.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kulturskolelærer – breddeprogram musikk

Fredrikstad kommune – Kulturskolen

Kulturskolelærer – Dans/Jazzdans

Fredrikstad kommune – kulturskolen

Produsenter

Bodø2024 IKS

Kantor / Organist

Folldal Kirkelige Fellesråd

Basstrombone

Den Norske Opera & Ballett

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev