Ane Kiran og Rhiannon Edwards

Ane Kiran ny daglig leder i AKKS

Organisasjonen fikk også ny styreleder i november da Rhiannon Edwards ble valgt etter ekstraordinært landsmøte.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Ane Kiran (f.1982) er fra 25. januar 2016 ansatt som ny daglig leder i AKKS etter at Silje Halstensen (også kjent som artisten Bendik) gikk ut av organisasjonen for å jobbe med artistkarrieren på heltid.
Ane Kiran er utdannet musiker fra Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og har videreutdanning fra NMH i Oslo. Kiran har bred kompetanse fra kulturfeltet og allsidig erfaring som vil komme godt med i jobben. Hun har vært administrasjonssjef i plateselskapet Propeller Recordings og den siste tiden jobbet som prosjektleder i Rikskonsertenes internasjonale avdeling, der hun var ansvarlig for kultursamarbeid og utviklingsprosjekter med 03-land.
– Jeg synes vi har kommet en lang vei med å bevisstgjøre folk om kjønnsbalansen innen musikkfeltet og det gleder meg at festivaler og spillesteder gjør tiltak for å fremme jenter og kvinner. Samtidig er det viktig at det er nok kvinnelige utøvere å ta av, og her gjør AKKS en viktig jobb med å rekruttere og løfte frem nye utøvere, sier Ane Kiran i en pressemelding.
I November fikk AKKS også ny styreleder etter ekstraordinært landsmøte. Rhiannon Edwards ble da valgt til ny styreleder. Edwards har bla. en Master of Business Administration (MBA) fra BI og jobber i dag som daglig leder i Musikkutstyrsordningen. Edwards har også lang fartstid innen booking, er engasjert i Balansekunst og sitter i musikkindustriens næringsråd og har flere styreverv, deriblant styreleder i Samspill.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev