Oslo Sinfonietta

Oslo Sinfonietta søker ny daglig leder

Samtidsmusikkensemblet Oslo Sinfonietta søker i disse dager etter en ny daglig leder, som kan ta over etter Henrik Skram. Stillingen er et 70% -engasjement fra 1. mai 2005 til 31. desember 2008. «Vi ønsker oss en person med erfaring fra lignende arbeid, lyst og evne til å arbeide systematisk og selvstendig, gode samarbeidsevner og god skriftlig fremstillingsevne på norsk og gjerne også engelsk. Musikkfaglig bakgrunn er ønskelig», står det å lese i utlysingsteksten.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Samtidsmusikkensemblet Oslo Sinfonietta søker daglig leder i 70 % stilling. Stillingen er et engasjement til 31.12.2008 med mulighet for forlengelse forutsatt at Oslo Sinfoniettas økonomiske situasjon vedvarer på samme nivå som idag.

Daglig leder står for den daglige driften av Oslo Sinfonietta. Dette innebærer praktisk produksjon og økonomisk planlegging av ensemblets prosjekter i inn- og utland i tråd med de planer som legges av kunstnerisk leder og programråd, samt PR og informasjon, promotering og andre administrative oppgaver knyttet til ensemblets drift.

Oslo Sinfonietta står foran en spennende sesong med engasjementer ved Oslo Kammermusikkfestival og Ultimafestivalen, en egen produksjon og utenlandsreise til våren 2006.
Daglig leder har kontor i spennende lokaler i Kongensgate 4, sammen med andre sentrale støttespillere i feltet, som Ultimafestivalen, Komponistforeningen, Det Norske Solistkor og Kammerorkesteret.

Daglig leder booker musikere, spillesteder og teknisk personell til konserter og setter opp prøveplaner i samråd med kunstnerisk leder. Han/hun har ansvar for å budsjettere og søke om midler til ensemblets produksjoner og drift i samråd med styret, og å utarbeide rapporter i henhold til foreningens vedtekter og rapporteringsregler for tildelte midler. Ensemblet har en regnskapsfører tilknyttet. Daglig leder er sekretær for programråd og styre. Daglig leder har en produksjonsassistent tilgjengelig som kan utføre praktiske oppgaver.

Vi ønsker oss en person med erfaring fra lignende arbeid, lyst og evne til å arbeide systematisk og selvstendig, gode samarbeidsevner og god skriftlig fremstillingsevne på norsk og gjerne også engelsk. Musikkfaglig bakgrunn er ønskelig.

Stillingen ligger idag i lønnstrinn 33.

Oslo Sinfonietta ble etablert i 1986 av komponisten Asbjørn Schaathun og er det eldste eksisterende samtidsmusikkensemble i Norge. Christian Eggen er ensemblets kunstneriske leder og faste dirigent. Oslo Sinfonietta er organisert som en musikerpool med noen av Norges fremste musikere som til daglig spiller i Oslo Filharmoniske Orkester, Den Norske Operas orkester, Kammerorkesteret, Kringkastingsorkesteret og som frilansere.

Oslo Sinfonietta er støttet av Norsk kulturråd og Oslo kommune.

Tiltredelse 1. mai 2005, eller etter avtale.

Skriftlig kortfattet søknad med CV sendes til Oslo Sinfonietta, Kongens gate 4 0153 Oslo innen 1 april. Kontaktpersoner: daglig leder Henrik Skram, tlf. 22 42 70 95 / 99329065, styreleder Peter Butenschøn tlf. 90970161.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev